6-7 hónapos babátoknál, ha kint van a foga, használtok fogkefét?
A kisfiamnak 6 hónaposan bújt ki az első, 7 hónaposan a 2. foga. Védőnő, gyerekorvos még nem mondtak semmit, hogy kellene-e valamivel vagy valahogyan tisztítani, s én is elfelejtem mindig megkérdezni.
Mindenhol látom, hogy vannak 6 hónapos kortól fogkefék.
Azon anyukák válaszaid várom elsősorban, akiknek a babájuknak már van foga, s hogy ők 6-7 hónapos korban tisztították-e valahogyan, valamivel?
szia!
az én kisfiam 4,5 hónapos, 2 foga van, mi ujjra húzható fogkefét használunk, fogkrém nélkül.
Ezt az ujjra húzható fogkefét hol lehet venni? S milyen árban van?
S hogyan használjátok? Be vizezitek vagy csak szárazon használjátok? S nem sérti fel az ínyét?
nektek védőnő vagy doki mondta vagy csak magatoktól vettétek meg?
Jó dolog ez az ujjra húzható fogkefe, de csak azon babáknál tudod rendesen használni, akik nem harapósok. :) Mi vettünk, és kaptunk is ilyet, de nem tudtam használni neki, mert ahogy ráhúztam az ujjamra, és bedugtam a szájába, olyanokat harapott az ujjamra, hogy csillagokat láttam.
Ezért én ujjra húzható, benedvesített fogtörlő textillel áttöröltem neki - érdekes, ennél nem érezte kényszeresen, hogy harapnia kell, bezzeg az a szilikon cucc... lehet, hogy a cumival hozta összefüggésbe, talán hasonló volt az anyaga.
Aztán mikor kinőtt még két foga, akkortól fogkefével, és Nenedent fluoridmentes fogkrémmel mostam neki (dm-ben lehet kapni, ezt nem baj, ha lenyeli, mert nem tudja kiköpni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!