Orrcsepp, orrszívó, orrcsepp, vagy csak orrszívó aztán cseppentés?
Sterimar orrspray majd ha tüsszent porszívòzom de ha nem akkor is 1 percet vàrok. Arra leoldja...
Nekünk van homeopàtia vizes nàthàs orrfolyàsra: Euphorbium compositum-Heel ezt szoktam utàna fùjni az orràba. Mèg mindig hamar kilàbald a nàthàbòl, talàn ettôl, nem tudom.
De szívd neki nehogy az arcàra menjen. Doki azt mondta annyiszor, ahànyszor èn orrot fùjnèk amíg nagyon nàthàs.
Ha csak enyhe nátha: Sterimar Baby orrspray + orrszívás
Ha komolyabban be van dugulva az orra: ugyanez + éjszakára és delelés előtt Nasivin orrcsepp
Sós vizes oldat (én gyógyszertári izotóniás sóoldatot használok), kicsi várakozás, majd orrszívás.
Én orrcseppet csak altatás előtt adok. Már ha akkora a "baba", hogy már kialakult alvási szokásai vannak. :o)
Az orrcsepp a nyálkahártyának nem annyira jó, emiatt érdemes visszafogni a minimumra.(Nasivint használok én is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!