1 éves gyermekednek milyen babakocsija van?
Figyelt kérdés
A mélykocsit most váltanám le, mert kinőttük. Át lehet alakítani ülő helyzetűvé, de akkor nem fog fázni benne? Járni meg nem tud, így nincs cipője-csizmája, és szerintem a kocsicipő hideg lenne. Eddig pléddel takartam be, nyújtott lábbal feküdt/ült. Kaptunk egy esernyőkocsit is, de gondolom, azt csak nyáron lehet használni, mert szinte lehetetlen téliesíteni.2012. jan. 16. 18:41
1/8 anonim válasza:
Nekünk ilyen van : [link]
szeretem, mert kényelmes, könnyű tolni, télen sem fázik benne, vettünk hozzá egy bundazsákot, így tök jó. Most a fiam 13 hónapos, kb 7-8 hónaposan kapta.
2/8 anonim válasza:
Egy éves koráig belefért a mélykocsiba? Milyen kocsitok van? Miért fázna az "ülő helyzetű kocsiban"? Ez a kocsi sportrészét akarja jelenteni? Vegyél bele neki egy lábzsákot,meg ha szükséges takard be egy pléddel és nem fog fázni.
3/8 A kérdező kommentje:
Azért fért bele, mert kisebb az átlagnál, most 8 és fél kiló, 71 cm.:) Köszönöm a linket!!
2012. jan. 16. 19:43
4/8 anonim válasza:
Espiro kocsim van, most hirtelen nem jut eszembe a fajtája. De olyat választottam aminek kicsit nagyobb a belseje.
5/8 anonim válasza:
Espiro Magic 4 babakocsink van. Van hozzá lábzsák, de én vettem olyan bundazsákot, amit ennyi idősen (sőt, kb. 2 éves koráig tudunk használni. Így nem kell agyonöltöztetni majd a mínuszban, meg takargatni. Csak beleteszem és kész. :)
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
ilyen kocsink van már újszülött koruk óta. :-)
Nem fáznak benne, hát ugyanúgy betakarod a lábát!:))
35.N
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és azt külön, hogy linkeltetek is!
Most kaptunk egy sportkocsit, de a férjem szerint azt csak nyáron lehet használni, mert megfázik benne a baba. Az eddigi kövület babakocsink viszont szinte szétesik, ráadásul kinőtte a kisfiam. Ha leveszem az elejét (olyan régi típus, hogy nem tudom normálisan leírni a részeit:)), akkor viszont nincs elöl kapaszkodó a babának, és úgy néz ki, mintha ki akarna csúszni belőle.
Aki szeretne, írhat még!:)
2012. jan. 17. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!