Beverte a fejét, Hány napig aggodjak?
16 Hós Tegnap 4 óra körül felmászott a fotelra és onnan leesett beverte a buksiját hátul. Azonnal felsírt ,eszméletvesztés nem történt. (sokáig sirt)
Hányás hányingert fénykerülés pupilla tágulás nem volt.
Látható koponyasérülés nincs,
Bevittük az ügyeletre onnan bevittük sürgösségire megvizsgálták (koponya deformálás nme történt)
Probűltak bevinni a röngenre de olyan szonten kiakadt a kicsim hogy nem csinaltak az agyrol képet.
Normálisan eszik, iszik, hangulat változás nem történt.
Szerintetek hány napig aggódjak hogy bármi lehet? Nem fogtak bent a kórházba minket.
24 óra vagy 5 -6 napig kell vagy nem kell várni ha valami probléma van??
Kérlek segitesetek
Csomag összekészitve ha sürgösen menni ell.
Vagy csak én parázon ezt nagyon tul???
egyik orvos ezt mondta másik azt
"Csomag összekészitve ha sürgösen menni ell.
Vagy csak én parázon ezt nagyon tul??? "
aha, lehet egy picit ;)
szerintem akkor kéne aggódnod ennyire, ha nem vittétek volna be. vagy akkor se. azért nem esett magasról, mondjuk azt te tudod, hogy mennyire rosszul. én fiam hetente leesik a kanapéról miközben bohóckodik, nem viszem be ilyenkor az ügyeletre, persze ha látnám, hogy nagyon rosszul esne akkor vinném.
ha hány vagy aluszékony lenne akkor menjetek vissza, egyébként aludj te is éjszaka :)))
Csak akkor kell ügyeletre vinni ilyesmi miatt, ha bármiféle gyanús tünet van. Ha "csak" sír, az jó.
Persze azt mondják, hogy inkább 10x vidd feleslegesen, mint 1x ne, amikor kéne, de azért gondolom egyikőtöknek sem volt kellemes az ügyeleten, majd a sürgősségin időzni.
Hidd el, a gyerekek sokkal "strapabíróbbak", mint a felnőttek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!