Az anyatejes babáknál hány nap után aggódjak ha nincs kaki? Hány napig nem gond?
Ez a kérdés mindig nagy vitákat szül, mert sokan írnak ide, akik nem értenek hozzá. Szóval jönnek majd ilyenek, hogy adj neki hashajtót, vagy hőmérőzd meg, ha nincs neki minden nap.
De! Az anyatej ellentétben a tápszerrel és más élelmiszerrel, akár 100 %-ban hasznosítható a baba számára, szóval akár 1 hétig is lehet, hogy nem lesz széklete. A fiamnál 10 nap volt a rekord. Még él, és nem lett maradandó károsodása. Most 1,5 éves, és napi 3-4 széklete van, amióta elkezdtem a hozzátáplálást.
Szóval ha jól érzi magát, és nincs felpuffadva, akkor ne aggódj.
Az én babámnak 8 nap volt a rekord!! Akkor már nem bírtam, egy leheletnyi glicerin kúpot nyomtam a fenekébe.
örülök, hogy olyanok írtak, akik valóban átélték és látták, hogy semmi baja nem lett az anyatejes babának pár nap kaki nélkül!!!
az én babám 4hónapos,és csak heti iszer kakil.
de volt,hogy csak a 10.napon
Most kakilt egy keveset, úgyhogy reggelre várom a ,, kirakodást,,.:))
És ha barnásat kakil? Volt már valakinek olyan? Milyen színnel ,, találkoztatok,, már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!