Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babám 4 napja nem...

2 hónapos babám 4 napja nem kakil, eddig viszont mindig minden pelusa kakis volt. Aggódjak?

Figyelt kérdés
Csak anyatejet kap. Az étvágya változatlanul jó, a hasa puha. Sokat pukizik evések után.
2011. dec. 11. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez előfordulhat anyatejes babánál, akkor lenne gond, ha látnád rajta, hogy nyűgös emiatt. Az én babámnak 3 hósan volt, hogy majdnem egy hétig nem volt semmi kaka, szintén anyatejes.. :-))
2011. dec. 11. 21:31
 2/4 A kérdező kommentje:
És mikor "illik" már beavatkozni kúppal/hashajtóval?
2011. dec. 11. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, az én babám is csak anyatejes volt. Akkor volt szorulása, amikor én sok csokit ettem, az valamiért megfogta az ő pocakját. Egyszer egy hétig nem kakilt, akkor közbeavatkoztam, mert már sírt, hogy fáj a pocakja. Laevolac szirupot adtam neki, nekem az szimpatikusabb mint a kúp meg a hőmérőzés és társai.

Talán te is ettél valamit, ami megfogta őt.

Ha nem fáj a hasa, akkor nem kell beavatkozni.

Ha fáj, előbb érdemes cukros kamillateával próbálkozni, utána próbálhatod a többi számodra szimpatikus megoldást.

2011. dec. 11. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy hét is még belefér, és utána sem szokott "kőkaki" jönni belőlük, szerencsére az anyatej ilyen jól emészthető kaja.

Ha esetleg látod rajta hogy erőlködik, akkor tornáztasd, bicikliztesd a lábait, attól megindulhat. A puki jó dolog, az a lényeg hogy az kijön. :) Amíg jókedvű, addig ne aggódj.

2011. dec. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!