2 hónapos babám 4 napja nem kakil, eddig viszont mindig minden pelusa kakis volt. Aggódjak?
Szia, az én babám is csak anyatejes volt. Akkor volt szorulása, amikor én sok csokit ettem, az valamiért megfogta az ő pocakját. Egyszer egy hétig nem kakilt, akkor közbeavatkoztam, mert már sírt, hogy fáj a pocakja. Laevolac szirupot adtam neki, nekem az szimpatikusabb mint a kúp meg a hőmérőzés és társai.
Talán te is ettél valamit, ami megfogta őt.
Ha nem fáj a hasa, akkor nem kell beavatkozni.
Ha fáj, előbb érdemes cukros kamillateával próbálkozni, utána próbálhatod a többi számodra szimpatikus megoldást.
Egy hét is még belefér, és utána sem szokott "kőkaki" jönni belőlük, szerencsére az anyatej ilyen jól emészthető kaja.
Ha esetleg látod rajta hogy erőlködik, akkor tornáztasd, bicikliztesd a lábait, attól megindulhat. A puki jó dolog, az a lényeg hogy az kijön. :) Amíg jókedvű, addig ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!