Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire egészségtelen egy...

Mennyire egészségtelen egy közel 11 hónapos babának a GYÜMÖLCSÖS Danone joghurt?

Figyelt kérdés

Rosszevő baba. Alig eszik, súlya is áll jóideje. Natúr joghurtot nem szereti gyümölccsel sem. Talán az állaga a baj, nem tudom.

Megkínáltam meggyes danone-al és megette szinte az egész dobozzal. Ált. 80-gr-okat eszik, azaz örültem, hogy sokat is evett belőle.

Szerintetek nagyon káros ez a fajta joghurt ekkora babának?

Nem tejérzékenységgel kapcsolatban kérdezem, hanem a hozzáadott anyagok miatt

Köszi

2012. jan. 16. 08:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A babapudingokban és babajoghurtokban is van egy halom felesleges adalék, E akármik... igy én inkább nem veszek a kislányomnak, ha nem eszi meg a natúr joghurtot, majd ha nagyobb lesz kap sima gyümölcs joghurtot, az se károsabb mint ezek a babadesszertnek nevezett valamik. Még a tejpéptől is ódzkodok, de azt talán néha adok majd a babámnak a változatosság kedvéért, de az én kislányom is dettó mint a tiéd. Mikor milyen kedve van, van hogy eszik 100-150g főzeléket, van mikor 2-3 kanál után fanyarog és nem eszik többet. Éjjel cicizik és nappal is inkább cicizne mint szilárd kaját enne. Délután adok neki gyümölcsöt, leginkább banánt eszik, max még almát de az is változó. Tehát nem nagyon a választék mit adhatnék neki uzsira, de még az ebéd se fix hogy teli eszi magát. Sokan okoskodhatnak hogy ezt meg azt ne adj neki, én se pártolom hogy mindig pudingokat, krémtúrókat... egyen, de néha adnék neki natúr joghurtot gyümivel belekeverve és olyan elszomoritó mikor nem eszi azt se, néha még a kekszet almával se. Szerintem hallgass az ösztöneidre, ha szereti add neki nyugodtan, néha! 9 hós kislány anyukája
2012. jan. 16. 13:07
 22/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Kedves Utolsó!

Hasonló cipőben járunk:S

Igen, elkeserítő, hogy mindenre csak fanyalog, pedig tudom, hogy milyen finom és remélem, hogy meg fogja enni, de nem.....

2012. jan. 16. 15:56
 23/23 anonim ***** válasza:
én is adok a fiamnak ilyet, pudingot is meg turókrémet , mi sok mindent megeszünk pedig ő csak 7 hos. ha nincs tőle baja mért ne enné?
2012. febr. 1. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!