Mennyire egészségtelen egy közel 11 hónapos babának a GYÜMÖLCSÖS Danone joghurt?
Rosszevő baba. Alig eszik, súlya is áll jóideje. Natúr joghurtot nem szereti gyümölccsel sem. Talán az állaga a baj, nem tudom.
Megkínáltam meggyes danone-al és megette szinte az egész dobozzal. Ált. 80-gr-okat eszik, azaz örültem, hogy sokat is evett belőle.
Szerintetek nagyon káros ez a fajta joghurt ekkora babának?
Nem tejérzékenységgel kapcsolatban kérdezem, hanem a hozzáadott anyagok miatt
Köszi
Nem bébikajákkal kéne próbálkozni, hanem bevezetni a főzeléket, akkor esetleg gyarapodna is súlya - feltéve, ha azt megeszi.
A joghurt meg egy rakat cukor, meg mesterséges szutyok, de te tudod.
Bébikajában naponta 2x kap főzeléket hússal.
A mienket NEM eszi meg. Nem jó az állaga szerintem. CSAK a teljesen pépet eszi, NINCS még csak egyetlenegy fél foga. Fulladozik a darabosabbtól.
Egyébként kiegyensúlyozott, jókedvű, kacagó baba. Beszélget, játszik a testvérével. Nagyon cuki. Nem sír csak altatásnál.
Pici is. 70cm.
ha olyat akarsz ami nem darabos és híg hát akkor csináld olyanra.
belerakod a gyömit, leturmixolod, ha nem elég híg egy pici gyümilét teszel bele...
amit meg ne aggódj hány foga van a babádnak. gondolj bele, a hátsó 4 rágófog 1,5 éves kor körül jön ki. a legtöbb baba 9-10 hónapos korában már darabosat eszik, sőt gyakran azt amit a szülők.
több féle darabossal kéne próbálkoznod
danone joghurt helyett mindenképpen a lidl vagy pedig az aldi saját márkás (milfina) joghurtot ajánlom!abban nincs más sz...!a danone a lehető legrosszabb választás nekem azt mondta a doktornő!
üdv:8 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!