Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire egészségtelen egy...

Mennyire egészségtelen egy közel 11 hónapos babának a GYÜMÖLCSÖS Danone joghurt?

Figyelt kérdés

Rosszevő baba. Alig eszik, súlya is áll jóideje. Natúr joghurtot nem szereti gyümölccsel sem. Talán az állaga a baj, nem tudom.

Megkínáltam meggyes danone-al és megette szinte az egész dobozzal. Ált. 80-gr-okat eszik, azaz örültem, hogy sokat is evett belőle.

Szerintetek nagyon káros ez a fajta joghurt ekkora babának?

Nem tejérzékenységgel kapcsolatban kérdezem, hanem a hozzáadott anyagok miatt

Köszi

2012. jan. 16. 08:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem bébikajákkal kéne próbálkozni, hanem bevezetni a főzeléket, akkor esetleg gyarapodna is súlya - feltéve, ha azt megeszi.

A joghurt meg egy rakat cukor, meg mesterséges szutyok, de te tudod.

2012. jan. 16. 08:48
 12/23 A kérdező kommentje:

Bébikajában naponta 2x kap főzeléket hússal.

A mienket NEM eszi meg. Nem jó az állaga szerintem. CSAK a teljesen pépet eszi, NINCS még csak egyetlenegy fél foga. Fulladozik a darabosabbtól.

2012. jan. 16. 08:50
 13/23 A kérdező kommentje:
Sinlacot és tejpépet is kap. Csakhogy nem szereti. Max 50-80gr-ot eszik belőle.
2012. jan. 16. 08:51
 14/23 A kérdező kommentje:

Egyébként kiegyensúlyozott, jókedvű, kacagó baba. Beszélget, játszik a testvérével. Nagyon cuki. Nem sír csak altatásnál.

Pici is. 70cm.

2012. jan. 16. 08:53
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én időnként, de nem rendszeresen mernék neki adni. Aztán esetleg ha már több foga van, lehet, hogy a darabos jobban fog csúszni, akkor lehet "jutalom", ebéd után kaphat egy felet, ha rendesen ebédel. (Gyerünk, kövezzetek)
2012. jan. 16. 09:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy káros lenne, de erről megoszlanak a vélemények. Én is adtam neki néha 1 éves kor körül.Próbáld meg hátha a natúr joghurtot megeszi, ha belekeversz házi lekvárt.
2012. jan. 16. 10:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
amit te csinálsz,annak miért nem olyan az állaga?Én agyon turmixolom a kaját és teljesen olyan az állaga.nem lehet,h tovább kellene turmixolnod?de amúgy sztem egyáltalán nem árt.nyugodtan adhatod neki.sok ismerősömnek volt ilyen nehezen evő babaája..volt olyan ,akinek a gyereke csak kenyeret és csokipudingot evett 3 hétig!!!Semmi mást!adj neki azt,amit megeszik..majd változik és mást is fog enni..
2012. jan. 16. 10:30
 18/23 anonim ***** válasza:

ha olyat akarsz ami nem darabos és híg hát akkor csináld olyanra.

belerakod a gyömit, leturmixolod, ha nem elég híg egy pici gyümilét teszel bele...

amit meg ne aggódj hány foga van a babádnak. gondolj bele, a hátsó 4 rágófog 1,5 éves kor körül jön ki. a legtöbb baba 9-10 hónapos korában már darabosat eszik, sőt gyakran azt amit a szülők.

több féle darabossal kéne próbálkoznod

2012. jan. 16. 11:58
 19/23 anonim ***** válasza:
46%

danone joghurt helyett mindenképpen a lidl vagy pedig az aldi saját márkás (milfina) joghurtot ajánlom!abban nincs más sz...!a danone a lehető legrosszabb választás nekem azt mondta a doktornő!

üdv:8 hós kisfiú anyukája

2012. jan. 16. 12:09
 20/23 anonim ***** válasza:
ja az kimaradt,hogy nekem is nagyon rossz evő a babám amit én csinálok szintén nem eszi meg,a bébikaját fumigálva és max egy fél üveggel!tápszer tejpép szintén nem jött be neki egészen addig még a humanna baby fitt (banános) tápszerre nem váltottunk!na ezt megeszi végre.....meg a javasolt milfina gyümölcsös joghurtot is imádja én még kekszet is darálok bele neki!!
2012. jan. 16. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!