Front volt ma, vagy csak az én kicsikém volt egész nap ilyen nyügi? Írjatok ha nektek is ilyen nyűgös napotok volt!
Figyelt kérdés
Kezdődött azzal, hogy a szokásos 8 órai ébredés helyett 6 kor csacsogott kifelé a szobájából, hogy ugyan már ő kialudta magát ébresztő van nekem is! Gondoltam na jó ezzel még semmi baj, megesik az ilyen :)! Evett, és visszafeküdtünk az én ágyamba.... kb. 8-ig "beszélgetett" nekem én meg kómásan ühümztem neki :) Nemtom hány óra lehetett mikor vissza aludt de 9kor hajhúzásra keltem :) Na mondom akkor indul a nap....! Innentől egész nap egyszer aludt a kis 6 hónaposka, mondanom gondolom nem kell hogy közben kb. 20x estünk neki az altatásnak... :( Az evés is valami rémálom volt ma :( Szóval nyugtassatok meg hogy nem nekem volt csak ilyen a kicsikém ma :(2012. jan. 15. 20:48
1/7 anonim válasza:
Az én kisfiam is érzékeny a frontokra, de ma nem volt különösebben nyügös. De bizony voltak olyan napok, hogy legszívesebben kiszaladtam volna a világból. Ismerős ez az altatásos meg nem evős történet, ilyenkor ő is ezt játsza. Sajnos csak az marad, hogy túléljük ezeket a napokat, és megvárjuk míg visszatérnek a kicsikéink :)
2/7 anonim válasza:
A 3 éves fiam 1 orával tovább aludt. Rajta nem vettem észre ezen kivul semmi különöset. A 28 hetes pocaklakom viszon alig ficánkolt, néha még aggodtam is miatta. Én is fáradtabb, álmosbb voltam.
3/7 anonim válasza:
Az én 1 évesem ma már kevésbé volt nyűgös, nálunk az előző 2-3 nap volt borzalmas.
Nem jön esetleg a foga a picidnek?
4/7 anonim válasza:
Az én fiam 4 hónapos múlt.. Katasztrófális napunk volt. Az evéssel nem volt gondunk, de aludni ő sem volt hajlandó. Mi is próbáltuk csomószor, de még ha el is aludt, max. 20 percre. Délután volt hajlandó a szokásos 2 óra helyett egyet aludni. Viszont este olyan hisztit levágott, hogy képtelenség volt lenyugtatni. Meg sem tudtam fürdetni rendesen, gyors felöltöztettem, evett, és 7kor már ki is dőlt, azóta alszik!
5/7 A kérdező kommentje:
De bizony, jönnek azok a fránya fogak! Csütörtöki tanácsadáson kérdeztem doki nénit mit lát? Azt mondta eléggé meg van duzzadva az ínje de ebből még nem lesz fog :( Küszködünk vagy 2 hónapja! Ezért nem is erre gondoltam mert pl. tegnap arany virágszál volt :)
2012. jan. 15. 21:35
6/7 anonim válasza:
Simán lehet a foga miatt. Az enyém úgy csinálta, hogy hol nyűgös volt miatta, hol nem. Egyik nap nő egy picit az a fogacska, másik nap meg nyugton van.
Dentinox?
7/7 A kérdező kommentje:
Van van! De rögtön benyalja és már le is nyeli....! Nekem valahogy nem jött be! Meg idegesít a lidocain tartalma miatt! Mikor látom hogy tényleg egyértelműen a foga akkor adok neki egy kis panadolt! Eddig mintha az lenne a jó neki! Köszönöm a tanácsokat :) Aranyos vagy :)
2012. jan. 15. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!