Hogyan néz ki egy átlagos napotok 1 év körüli babátokkal?
Enyémek 13 hónaposak, reggel 7-fél 8 között kelnek, kakaó vagy tejecske, aztán fél 9-kor reggeli.
Még igénylik a délelőtti alvást, így kb 10-11-ig alszanak. Utána gyümi, séta, vásárlás, aztán 2-kor ebéd, majd alvás kb 5-ig, aztán már csak az esti alvás van.
Ha már nem fogják igényelni a délelőtti alvást, akkor reggeli és gyümi után lemegyünk sétálni, vásárolni, 12 körülre előrehozzuk az ebédet, 1 óra körül alvás, gondolom 3-ig, 4-ig, aztán játék fél 8-ig, aztán fürdés, tejci, vagy kaksi és alvás.
Hát igen!Nállunk is ez az 1 éves kor volt káosz az alvás terén!Délelött 11 körül láttam rajta hogy már fáradt,ynűgös de nem akart aludni vagy ha aludt akkor bealudt fél 2 ig kb de akkor meg már délután nem akart aludni viszont akkor meg már este 6 körül nemtudtam vele mit kezdeni esett.kelt a fáradságtól de ha akkor még letettem aludni este 11 kor még nem aludt!!ÁÁÁÁ....szóval káosz volt!
13,5 hónapos korára ált be fixen a napi 1 alvásra!
leírom én hogy csináltam és nállunk hogy volt!
reggel fél 8-8 fele ébredt,a vásárlást,sétát próbáltam kb fél 11-11 óra körülre tenni így a friss levegőn és a városban lévő mozgásra kinyíltak a csípái,felélénkült!hazaértünk kb fél 12-re és elkezdtem megebédeltetni!Délben általában már aludt teljesen kidőlve!kellett neki 1-2 hét mire átált a szervezete,hogy ne rövideket hanem hosszabbakat aludjon!Így egy idő után már 3 óra hosszákat is aludt egyhuzamban és így már bírta estig!Kb 7 fél 8 fele fürdünk 8-kor alszik!
Most 20 hós de még most is így néz ki a napunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!