Neked/Nektek milyen egy napotok?
Kelek 7-kor.
A pici kajál: 8-11-14-17-20h
Szóval felkelek, zuhi-kaja-tejeskávé
7:45 babát kivesz kiságyból, tisztába teszem, átöltözünk nappali cuccba
8:00 kaja (tápi)-büfi- pihiszék, anya beágyaz, elpakol, rendet rak...ezután a földön játék (elkezdem a főzést)...elálmosodik (9:15- alvás 10:00-ig)-főzök.
ezután kicsinek "szabad játék"-elvan egy pléden a játékaival
11-kor tisztába tevés, gyümi evés, büfi, pihiszék
anya elkészül sétához, felöltözünk...
11:45 séta
13:30 hazaérünk, kicsi vagy alszik még, vagy nem, de 2h-ra felkel, pelenkázás, etetés (tápi), büfi, pihiszék,
anya elpakol (mindig van mit:), mosást berak...
ezután játék a kiságyban, pléden, konyhában, ahol éppen...ha meghallgatja olvasok vmit hangosan...
16:45 apa hazaér
17:00 baba pelenkázás-evés (tejpép)-büfi, innentől apával van kb. fél7ig (anya netezik!!!!!!:DDDD:)) majd együtt zenét hallgatunk, táncikálunk....
20:00 fürdés-evés (tápi)-alvás (apa csinálja)
5 hónapos.
És a ti napotok? MEnnyi idős a baba?
Felkelünk olyan fél 8-8 körül. A lányom elvan az ágyban, én összekészítem a reggelit. Megkajálunk együtt, aztán játszunk kicsit, amíg leüllepszik a reggeli. :) Sokszor gyorsan felporszívózok, felmosok.
Utána öltözés, megyünk vásárolni (autóval). Ha időben hazaérünk, akkor kint maradunk vagy sétálni, vagy csak az udvaron nézelődni.
Aztán ebéd, ő alszik, én netezek, olvasok, filmet nézek.
Amikor felébred, játszunk, aztán uzsonna, és haza is ér a férjem. Akkor vagy játék, vagy együtt csavargunk valamerre.
7-fél 8 körül fürdik a manó, aztán vacsi, és alvás.
Mi fél 10-10 körül fekszünk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!