Hozzátáplálással kapcs. Lenne!?
Nemsokára kezdjük a hozzátáplálást.
Azt tudom hogy milyen módon kell kóstoltatni.
Arra lennék kíváncsi h 4 hósan mit ehet 5 hósan 6 hósan stb.
Csak azok írjanak akik szívesen válaszolnak.
4 hósan gyümik közül: alma, barack, meggy, körte, 5 hós: krumpli, sütőtök, cékla, sóska, spenót, saláta, gesztenye, 6 hós: zöldborsó, zöldbab, hús: csirke, nyúl, galamb, olaj. 7 hós szilva, brokkoli, spárga, szelőtök.
remélem segítettem valamennyit, csak úgy nagyjából írtam le. a lisztet viszont most azt mondják h 4-7 hó között be kell vezetni.
Mi ezekkel kezdtük: alma, krumpli, répa. Aztán jött az őszibarack, sütőtök, cékla, banán. Ezeket mixelem. Hamarosan hozzáteszem a meggyet is majd. Ja, meg rizspépet vettem neki, meg Sinlacot. Azzal is szoktam keverni.
De itt egy táblázat, az egyik barátnőm pl. ez alapján csinálta:
szia!
mi is 4 hónaposan kezdtük.
4 hónaposan evett: alma,barack,répa,krumpli,banán,sütőtök,görög dinnye(mivel az csak cukor és víz,imádta :) )
5 hónap: cékla,zöldborsó,rizs,körte
6hónap:
brokkoli,tök,cukkini,meggy,szilva,spárga,babakeksz(glutén bevezetése),gesztenye,fehérrépa,zeller,1 teáskanál csirke/nyuszi husi,tojás nélküli tészta
7. hónap:túró,saláta,sóska,sárgaborsó,2 teáskanál nyuszi/csirke/pulyka husi
8.hónap: kelkáposzta,reszelt sajt,joghurt,karalábé,vaj,kiwi(mag nélkül)kenyér sarok
9.hónap:tojássárgája,zöldbab,(étolaj),1 teáskanál máj(fontos,hogy csirke vagy nyúl máj legyen más még nem szabad),ha nem nagyon fűszeres a húsleves már abból is ehet,narancs(a gerezdeket még nem tudja megenni,félrenyeli,vagy túl savanyú),karfiol
10.hónap:zöldfűszerek,káposzta,marha,sertéshús,hagyma,foghagyma,hús és máj adag emelése,kelbimbó
11.hónap:narancs,citrom,paprika,lencse,retek
12.hónap: tej,méz,tejszín,tejföl,tojásfehérje,ananász,málna,eper,áfonya,d,mogyoró,mandula,szőlő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!