Miben etettek? Aki mostanában kezdi a hozzátáplálást, miben eteti a babáját?
Nem válaszolok gyakran, mert ritkán vagyok számítógép mellett, de pont most írtam egy kérdést (utánad).
Nálunk az anyatej a fő táplálék, és csak az ízek megismerése miatt kap napi egyszer szopi után valamit.
Úgy oldjuk meg, hogy régi, használt ruhát veszünk fel délelőtt, amit nem sajnálok, de ha kajás lesz, utána azonnal beáztatom sima meleg vízbe, így könnyen kijön. (Ha nem lesz kajás, másnap is azt...stb.)
És még annyit: Az a tapasztalatom, hogy az első kanalakat örömmel, kíváncsian, okosan megeszi. Mindig mondom "á", mielőtt a szájába teszem, és csak a kanál végén van csak kaja, kb fél kiskanállal eszik így. Mellettem kéztörlők előkészítve. Amikor már kevésbé érdekli, akkor kezd az én kis angyalkám beszélgetni, kanál után kapkodni, ilyenkor hamar befejezem, mert szerintem ez annak a jele, hogy nem éhes, nem érdekli már. Ilyenkor gyorsan letörlöm a kezét, enyémet, arcát..stb az előkészített papírtörlővel. Így elég jól sikerül átvészelni az evéseket, általában foltok nélkül. De azért a biztonság kedvéért vettem Dr Beckmann Folttisztítót, a gyümölcsfoltokra valót.
Mi még almét nem ettünk, eddig a sárgarépa tűnt nehezebbnek.
A Beckmannt még nem használtam amióta megvan az angyalkánk (eddig az azonnali beáztatással kijött minden), de azt hiszem, azt csak még kezeletlen foltokra lehet, tehát kifejezetten nem jó előtte beáztatni, de ezt meg kéne nézni pontosan a tájékoztatón. Viszont ha sima áztatással nem jött ki, százezer folttisztítót próbáltam, mosás előtti spray, oldatok..stb, még semmi sem használt. Anyósom azt mondta, a sok mosás halványítja csak, végül eltüntetheti, lehet, ebben igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!