Mit csináljak az én kis drágámmal?
Figyelt kérdés
7 hós a fiam. Lassan 1 hete nincs éjjel alvás (csak minimális), mert felkel, sír, semmi nem jó neki. Nem látom, hogy foga jönne, bár még 1 sincs. Ma már enni sem nagyon akart, csak cicizett, amúgy 3* szilárdat eszik egy nap. Inni sem akart. Olyan rossz, hogy ilyen rossz neki. Mi baja lehet? Még is a foga? Segítsetek, mert már semmi ötletem nincs. :(2012. jan. 14. 22:58
1/5 anonim válasza:
Biztos, hogy a fogacskája, menj el holnap a gyógyszertárba, lehet kapni ilyen kenőcsöt amivel a kis ínyét bekened és hűti neki, meg fájdalom csillapító hatása is van! Hidd el jobb lesz utána sokkal!
2/5 anonim válasza:
Ha ètvàgya sincs ès nem fogadja el a szilàrdat akkor fogacska lesz. Vegyèl neki chamomilla Vulgaris 15 ch- t ès este adj neki 5 szemet, gondolom tudod hogy kell, ha nem, megírjuk.
3/5 anonim válasza:
Dologél vagy Dentinox ha a fogacskája jön. Éjszakára inkább a dentinoxot ajánlom mert az erősebb, lidocaint tartalmaz.
4/5 anonim válasza:
A foga, szerintem is. Nálunk is voltak álmatlan éjszakák, hetekig is. Sőt még az ügyeletre is elvittük egyszer, de "csak" a foga volt, de annyira sírt, rá sem ismertem, akkor Nurofent javasolt a doki.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Chamomillát szoktunk adni neki.
2012. jan. 15. 09:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!