Most akkor kell a szobában szandál/cipő a babára vagy nem?
mi jártunk ortopédiára rendszeresen mert gond volt a fiam lábával.
neki bentre nem kellett cipő, kintre meg meg volt adva, hogy milyet hordjon.
igazából engem nem érdekelt ki mit mond, az ortopéd orvosunk csak szerezte valahonnan azt a diplomát ;)
mondjuk ha a gyerekorvos mondta volna akkor meg továbbvinném... :)
Sokan esküsznek rá, hogy a szobában cipő kell. Nos, én soha nem adtam egyik gyerekemre sem és mindkettőnek gyönyörűen fejlődött a lába, egyikükkel sincs semmi gond.
Azt egyébként nehezen tudom elképzelni, hogy a megfelelő izmok nem erősödnek parkettán, szőnyegen, csakis odakinn.. Azt értem, hogy kinn a talajegyenletlenség segít, de ettől függetlenül nem gondolnám hogy jobb a gyereknek egész nap cipőben idebenn. Ugrálnak, játszanak, hol leül, hol fölmászik valamire, el se tudom képzelni, hogyan lenne ez kényelmes cipőben. Meg szerintem azt is érdemes észrevenni, hogy ha véletlenül cipőt adtam rájuk idebenn, már vetették is le, kivéve, ha a puhatalpú liliputit, azt szerették. Talán a gyerek érzi, mi a jó neki.
Mi ilyet adunk bentre rá : [link]
teljesen egyszerűen azért mert zokniban az én lábam is fázik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!