Ha amugy mas rendben volt, van a mozgasfejlodeseben, akkor nem gond. 18 honapos kor a hatar, utana ajanljak, h nezesse meg az anyuka szakemberrel.
2012. jan. 14. 13:24
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, csak a sógornőm rám hozta a frászt, hogy biztos valami baja van. Sajnos bébikompba tettem, így mászni is későn kezdett el.
2012. jan. 14. 13:26
3/8 anonim válasza:
Nekem 19 hónapos és még nem jár. Mi Dévényre több mint 1 hónap múlvára kapatunk időpontot, de lemondások miatt végül hamarabb kezdtük. Én 17,5 hónaposan vittem el, mert látszólag minden rendben vele, de akkor már láttam, h 18 hónaposan nem fog járni és szerettem volna, ha vk ránéz. Nekünk azt mondták, hogy kézzel se vezessem.
2012. jan. 14. 13:47
4/8 anonim válasza:
Szeretem az ilyen kedves rokonokat. Ne foglalkozz veluk, sogornod nem szakemebr gondolom. Gondolom te latod, erzed, h van e valami baj. De tenyleg 18 hos kor elott kar izgulni. Sok baba viszont 19-20 hosan indul el, ennek ellenere minden rendben veluk. Azert ha ugy erzed, nezesd meg szakemberrel. en kislanyom 15 es fel hos volt amikor elindult, a rokonsagban mindenki mas hamarabb jart, nekem is tettek megjegyzest, de nem erdekelt. Enyem pl sokkal hamarabb beszelt mint jar, szerintem o arra gyurt, mert 15 hosan nagyon gazdag szokincse volt. ( azota is egy dumalada : )
2012. jan. 14. 13:57
5/8 A kérdező kommentje:
Az én fiam babanyelven halandzsázik, de még szavakat nem mond.Építeni már próbál fakockákból, bútorok mellett szépen megy, bohóckodik nekünk, tud már kanállal enni, szépen játszik egyedül is, szóval tudom, hogy le van maradva, de szinte majdnem azt mondták, hogy beteg, bár látni félévente 10 percre szokták, de nagyon rosszul esett, mert rögtön a saját gyerekeikkel példáznak, hogy nekik ennyi idősen miket tudott.
2012. jan. 14. 14:09
6/8 anonim válasza:
Szia!
Nem kell izgulni!Nyugi!
Ne szaladgálj sehova,ilyen meg olyan tornára.
Az én kisfiam 18 hónaposan kezdett el járni és nagyon ügyesen megy már teljesen stabilan,most 20hónapos!
Várj,hagyd hogy a saját tempójában fejlődjön,a bébikomp meg nem árt,felejtsd el ezt a hülyeséget!
2012. jan. 14. 14:11
7/8 anonim válasza:
Nyugi, valószínűleg minden oké, csak kicsit lassabban fejlődik. 18 hó a határ. Azért elviheted gyógytornászhoz, ártani nem fog. De gondolom a bébikomp miatt is van, mert nincs biztonságérzete, fél elindulni, mert eddig körbe volt támasztva. Most meg egyensúlyozni kéne. Amit tehetsz: ne vezetgesd, ne tedd többet bébikompba, és előbb-utóbb elindul, ne izgulj! :)
2012. jan. 14. 14:25
8/8 anonim válasza:
Szerintem sem árthat, ha megmutatod egy Dévényesnek vagy konduktornak, a háziorvosotok biztosan tud ajánlani, ill. beutalót adni, ha kell. Sok Dévényes van Pesten, hívj fel többet, mindig szokott lenni üresedés, lehet, hogy hamarabb tudnak fogadni. Arra biztosan jó lehet, hogy megnyugtasson, illetve tudnak mutatni egy csomó jó fejlesztő gyakorlatot, feladatot, amit ti is tudtok otthon kettesben csinálni.
A bébikompot szerintem is felejtsd el, he használjátok... ja, és a sógornőd károgását is. Ne aggódj, még nem késtetek le semmiről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!