Mennyi idős volt babátok, amikor már önállóan tudott inni cumisüvegből úgy hogy ült (nem fekve)? Volt fogantyú az üvegen?
11 hónaposan még nem csinálja.
Néha néha fekve hajlandó egyedül inni, de ülve nem.
Mondjuk nálunk csak a tápszer megy cumisüvegből, a víz-tea, stb. csőröspohárból, de abból sem iszik egyedül.
Fiamnak MAM csőrös itatója van. Ő fogja, én döntöm :)
9 hónapos
A tápszeres babák ügyesebbek ezen a területen! :) - Ők már 6-7 hónaposan is kiszolgálják magukat állítólag.
Az én lányom is tápszeres régóta, most 10 hónapos, és nem akar egyedül inni. Ki kell szolgálni. :)
Volt nyáron kb. 2 hét, amikor ivott egyedül is, de aztán leszokott róla.
Én már 5 hósan odaadtam a kezébe a kis cumisüveget, beállítottam neki a kis kezébe, hogy meg legyen döntve, és elengedtem. Így magának tartotta, és úgy ivott belőle. :) Persze ez még nem önálló ivás, de viccesen nézett ki, hogy egy ilyen kis baba magától iszik. :)
Azóta is sokszor adom a kezébe a cumisüvegét, és többször eltalálja a dőlés szögét. De ha kevés van az üvegben, akkor persze nem tud inni belőle. De ha tele van, akkor már megy neki. 6,5 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!