Tudtok nekem babakocsit ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyat, ami kb. 70.000 ft körül van és nem óriási lengyel kocsi. Legyen mózeskosara, bolygókereke. Hordozó nem szükséges.2012. jan. 14. 12:54
1/14 anonim válasza:
Csak annyit aj8nlanök hogy jol nözd meg mert nagyon kicsik a belselyűk.ön kicsinylem soknak.
2/14 anonim válasza:
Bocsi át volt állítva a nyelv.:)Nekem nemfért bele a lábzsák meg stb.:)
3/14 anonim válasza:
Az enyém Chicco Enjoy Trio. Igaz, drágább, de nagyon jóóó! Lehet, hogy használtat találsz olcsóbban. Van mózes,sportrész és hordozó is. Bolygókerekes. Esernyőre csukható. Nem nagy, de nagyon kényelmes. Könnyen kezelhető... Én nagyon imádom! Örülök, hogy végül ezt vettük meg!
4/14 anonim válasza:
Ez csodálatosan jo kocsi.:) nagyon tetszik:)
5/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
Az szerint válassz hogy mennyire fogod kihasználni.Nekunk hosszu évek ota megvan és kb.8 honapig használtuk.Persze nem ennyire modern de teljesen uj.Sokat autoztunk mert mindenki messz van tolunk.Azt a keveset meg amit sétáltunk arra boven elég volt.
7/14 anonim válasza:
5. nagyon szuper kocsi ez is:)színe is minden:)
8/14 anonim válasza:
Két gyermekem van nagy korkülönbséggel, így az évek alatt már 5 babakocsink volt. Kettőt szerettem nagyon, a Graco-t és a mostani Peg Perego Pliko P3-t, ez nagyon drága kocsi, de használtan vettem, és még így is gyönyörű.
Ha több babát szeretnétek pár év eltéréssel, érdemes olyan kocsit venni, amit a többi gyerkőcnél is tudtok használni.
9/14 anonim válasza:
Nekünk van egy kölcsön Pierre Cardinunk, benn használjuk, h még legyen mit vissza adni, nem ilyen multifunkciós, de Travel systemre fel van készítve. Nálunk rosszak az utak és nem nagyon jó vele kinn menni, el vész egy kráterben az összes kereke. Vettünk egy használt Chicco S3-at 50-ért(hordi nélkül.) Nagy a mózese, kényelmes, nagy a kereke, de elég kemény kocsi, ráz rossz úton, de a babánk szereti a zötykölődést. Nagyon jó csak ne kelljen ki-be nyitogatni, az nagyon nehezen megy, gondolom, mert nem új. Meg olyan nehéz minden része, mint a halál. Nagyon ritkán tudunk így kocsit vinni magunkkal, ha autóval megyünk, mert macera. Nem volt nekünk sem túl sok pénzünk rá :( ha újból kellene venni, ugyanígy nem tudnám, mit vegyek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!