Milyen babakocsit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Max. 70.000 ft-ot tudunk rászánni. Városban használjuk,nem kell emeletre cipelni. Szeretném,ha lenne mózeskosara és bolygósítható nagy kereke és átfordítható tolókara. Tavaszi babánk lesz.2011. dec. 10. 10:07
1/12 anonim válasza:
A Titi Triton babakocsik ebben az ár-érték arányban nagyon jók. A márkásabb / minőségibb babakocsik "másolata", kicsit olcsóbb kivitelben (Ped-Pérego, Cam, Neonato)...
Esetleg ha tudsz szeretni Brendon kupont, most az ABC Desing babakocsik le vannak értékelve (vezető német márka), plusz kuponnal -10000Ft. 70-ből meglenne egy 120 ezres babakocsid.
A lengyel batárokat kerüld! Ilyen pl: Raf-Pol... Nehezek, szörnyűek, és minden második anya ilyet tol az utcán.
2/12 anonim válasza:
A Brendonban most a Hauck babakocsik is akciósak! Egy komplett szett 70000Ft (hordozó, mózes, port, táska, lábzsák). Bár ezzel nincs tapasztalatom.
3/12 anonim válasza:
Nekem Giraffe clubos van. Szeretem.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Brendonos tippeket. Mostanában nem voltam ott,de hétfőn benézek. Az ABC Design nagy álmom,csak túl drága nekünk teljes áron. A Hauckról én sem tudok semmit.
2011. dec. 10. 11:43
5/12 anonim válasza:
Mi az ABC design Cobra-t vettük meg pink fekete színben. Megbántuk sajnos. Sok pénzbe került, és az a tapasztalatunk, hogy nem érte meg. Nekem is ez volt az álmom, de utólag másképp döntenék. Remélem sikerül jól választanod.
6/12 A kérdező kommentje:
Adamex zeix-ről tudtok valamit?
2011. dec. 10. 13:14
7/12 anonim válasza:
Nekünk ez a fajta van: [link] teljesen megvagyok vele elégedve,nekünk narancssárgába van!Mondjuk a hordozó részét csak 4 hós koráig tudtuk használni mert vál részébe már kényelmetlen volt Jázminnak,nem a liftig lépcsözni kell vele de nagyon könnyen feltudom huzni,szóval csak ajállani tudom:)
8/12 anonim válasza:
Ja és van hozzá még esövédö is!(Hauck)
9/12 anonim válasza:
Az Abc Design Cobráról én is lebeszéllek. Nem érte meg az árát. Egyik sem jó igaz, hogy német márka, de ott senki nem veszi, anyukám kint él Németo-ban és tudom. 2 hete adtam el, inkább az olasz vagy angol kocsikat ajánlom! Azok verhetetlenek! peg perego, chicco, quinny, maclaren
10/12 A kérdező kommentje:
Mi a baj az ABC Design Cobrával?
2011. dec. 10. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!