Kialakult valakinek toxémia a terhesség végén?
Nekem nem volt, de toxémia-gyanús voltam. Nem okoz semmi bajt a picinek, csak nagyobb odafigyelést igényel a terhesség, és esetleg meg kell indítani a szülést, de ilyenkor már fejlettek a babák, nem gond, ha picit korábban megszületnek. De ez se gyakori, csak oda kell rá figyelni.
5 hós babás
33.héttől voltam gyanús, és a 35.-től kezeltek vele, kórházban voltam. A babám a 37.hétre született,és bizony hogy hatással volt rá a toxaemia, ugyanis 2330 g-al, és 46 cm-el született, 35 hetesnek felelt meg. A toxaemia a lepényedet teheti tönkre, és bizony a pici nem biztos hogy elegendő tápanyagot kap. Meg valószínű a császár is ebben az esetben, mivel a visszasorvadt babák nem reagálnak jól a fájásokra. Nálunk indított szülés volt, és császár lett belőle.
Nem akarok senkit rémisztgetni, mert happy end lett a vége. A babám 2 hónapos korára tökéletes két hónapos súllyal és hosszal rendelkezett, most 3 hós, és már nagyobb, mint az átlag, úgyhogy ez csak a pocakon belül okozott "problémát". Nekem mondjuk a szívem szakadt meg, hogy szegényem "éhezett".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!