Miért kell idiótán beszélni?
Micsoda probléma!:DD
Komolyan szerinted kedves kérdező,hány ember nőtt fel úgy,hogy gyerek korában gügyögtek nekik és "idióta" nyelvezetet használtak???!!!
Ettől nem fog senki "úgy" beszélni:D
Itt gondolkodom,hogy mi az a "vésztarcsi" basszus mire rájöttem:DDD
Ezek szerint Te jobban ismered ezeket a szavakat.
Téged ki tanított erre???:)
Na de mindegy...szerintem beszéljen mindenki úgy a gyerekével ahogy akar:)
Az utolsóval szóról szóra egyet értek!
Én is beszélek többesszámban néha!
MERT MI EGGYEK VAGYUNK!
Sajnálom hogy ti nem!
Mikor a pocakodban volt akkor ő kicsoda volt??
Hagyjad már magad....
Engem is idegesít.
Egyébként van hátránya is. Pl. ismerek egy anyukát, aki 'r' hang helyett 'j'-t ("jépa", "jetek", "mogyojó") mondott a gyereknek baba korában. Na most a gyerek 7 éves, és így beszél. Mert ezt hallotta, ezt tanulta meg.
És van egy másik anyuka is, neki 12 éves gyereke van, aki pösze. Az anyja, mikor meglátja az én gyerekemet, pöszén gügyörészik hozzá. És szerintem nem lehet véletlen, hogy az ő gyereke is pont pösze...
16. válaszoló, ha sajnálod, ha nem, az Én Babám már a pocakban is Ő volt, így, nagy Ő - vel ... Ő egy önálló személyiség, és az imádatomat felé bőségesen ki tudom úgyis fejezni, ha egyes szám 2. személyben intézem Hozzá a szavaimat. Akkor is HOZZÁ beszéltem, amikor a hasamban volt, és RÓLA áradozom azóta is mindenkinek. És ha bekakilt, akkor természetesen NEKI mondom, hogy mennyire imádom még a kakis fenekét is, de soha nem mondanám, hogy megyek, tisztába teszem magunkat, mert befosiztunk.
Beszéljen mindenki úgy a saját gyerekével, ahogyan akar, de vonja kétségbe az anyai kötődését annak, aki normálisan kommunikál a babájával, gyerekével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!