Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell idiótán beszélni?

Miért kell idiótán beszélni?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdésnél olyat, hogy "fosizva" meg "vésztarcsi". Az ilyen emberek a gyerekeiket is erre a hülye nyelvre fogják tanítani?
2012. jan. 13. 16:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem mindenki úgy beszél a babájával/babájáról ahogyan szeretne, engem nem zavar.
2012. jan. 13. 18:54
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Engem ami kiakaszt az a csaszi(császár).Engem is császároztak de sose mondanám azt hogy csasziztak.
2012. jan. 13. 19:12
 13/22 anonim ***** válasza:
70%
engem csak akkor zavar ha a fiamnak mondják pl gagyognak neki,vagy ha mellettem állnak és, folyamatosan mondják,én meg már nem értem mi mit is jelent
2012. jan. 13. 19:40
 14/22 A kérdező kommentje:
Addig, ameddig a 4 fal között tanítja a gyerekének ezt, addig engem sem érdekel. De utána bekerül az oviba és akkor viszont már idegesíteni fog, hogy nem magyarul fog beszélni a gyerekemmel, hanem ezen a királylányos halandzsa nyelven.
2012. jan. 13. 19:40
 15/22 anonim ***** válasza:
17%

Micsoda probléma!:DD

Komolyan szerinted kedves kérdező,hány ember nőtt fel úgy,hogy gyerek korában gügyögtek nekik és "idióta" nyelvezetet használtak???!!!

Ettől nem fog senki "úgy" beszélni:D

Itt gondolkodom,hogy mi az a "vésztarcsi" basszus mire rájöttem:DDD

Ezek szerint Te jobban ismered ezeket a szavakat.

Téged ki tanított erre???:)

Na de mindegy...szerintem beszéljen mindenki úgy a gyerekével ahogy akar:)

2012. jan. 13. 21:14
 16/22 anonim ***** válasza:
21%

Az utolsóval szóról szóra egyet értek!

Én is beszélek többesszámban néha!

MERT MI EGGYEK VAGYUNK!

Sajnálom hogy ti nem!

Mikor a pocakodban volt akkor ő kicsoda volt??

Hagyjad már magad....

2012. jan. 13. 22:59
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

Engem is idegesít.

Egyébként van hátránya is. Pl. ismerek egy anyukát, aki 'r' hang helyett 'j'-t ("jépa", "jetek", "mogyojó") mondott a gyereknek baba korában. Na most a gyerek 7 éves, és így beszél. Mert ezt hallotta, ezt tanulta meg.

És van egy másik anyuka is, neki 12 éves gyereke van, aki pösze. Az anyja, mikor meglátja az én gyerekemet, pöszén gügyörészik hozzá. És szerintem nem lehet véletlen, hogy az ő gyereke is pont pösze...

2012. jan. 14. 01:03
 18/22 sumergo ***** válasza:
Engem nem idegesít, sőt, egyáltalán nem is érdekel, hogy más hogyan beszél. Ha ettől beszédhibás lenne a gyerkőc, akkor sok felnőtt nem tudna normálisan beszélni. Márpedig mindenki tud, tehát a gügyögés, becézgetés hosszú távon biztosan nem "ártalmas". Nem kell ilyen semmiségen fennakadni! :-)
2012. jan. 14. 10:55
 19/22 anonim ***** válasza:
78%

16. válaszoló, ha sajnálod, ha nem, az Én Babám már a pocakban is Ő volt, így, nagy Ő - vel ... Ő egy önálló személyiség, és az imádatomat felé bőségesen ki tudom úgyis fejezni, ha egyes szám 2. személyben intézem Hozzá a szavaimat. Akkor is HOZZÁ beszéltem, amikor a hasamban volt, és RÓLA áradozom azóta is mindenkinek. És ha bekakilt, akkor természetesen NEKI mondom, hogy mennyire imádom még a kakis fenekét is, de soha nem mondanám, hogy megyek, tisztába teszem magunkat, mert befosiztunk.

Beszéljen mindenki úgy a saját gyerekével, ahogyan akar, de vonja kétségbe az anyai kötődését annak, aki normálisan kommunikál a babájával, gyerekével.

2012. jan. 14. 11:31
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
Bocsánat, utolsó vagyok: NE vonja kétségbe ...
2012. jan. 14. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!