Szerintetek, mennyire lenne, feltuno es idealis nev a kislanyomnak?
Szerintetek mennyire szep ez a ket nev?Vilma es Régen!Kislanyom fog szuletni, es annyi szep nev van, de nekem megis ez a ket nev tetszik.Megkerlek szepen ne irjatok azt, hogy "hat ha neked tetszik, akkor azt a nevet add".En a velemenyeteket szeretnem tudni.Tudom, hogy a Vilma elegge regi nev, de mar jonnek vissza a divatba, es a Régen is elegge szokatlan nev.Koszonom a valaszokat.
Udv:egy 27 eves varandos no.:)
Ha muszáj a kettő közül választani akkor tuti h a Régen kilőve..nekem nem tetszik..
a másik még úgy ahogy elmegy, ne sértődj meg ez az én véleményem...mondjuk én alapból is úgy választottam nevet ha nagy lesz akkor ne bánja ő se h mi a neve...
én tuti nem szeretném ha úgy hívnának h Régen...
Ha szeretnéd, hogy a Te neved ez legyen, akkor változtasd meg a neved, de ne a gyerekednek add....
Régen... borzalmas szerintem. Eddig még csak mindenféle virág és gyümölcs-neveket hallottam (pl. Málna, Eperke... stb) Most jönnek az időhatározók is?! :))))
Vilma... szerintem nem kiemelkedő. elfogadható név, de az enyémnek sosem adnám.
A Régen Amerikában úgy, hogy Reagen nagyon modern és jó hangzású, de a magyar változata, a Régen szerintem borzasztó, ne haragudj...
A Vilma nem tetszik, de tudod, a névválasztás olyan, hogy mivel az ízlések különböznek, ennyi erővel arről is lehet körkérdést kiírni, hogy szerintünk, netező idegenek szerint Te egyél-e ma spentótot.
Válasz: ha szereted, egyél. Van, aki szintén eszik és van, aki utálja, van aki rosszul van tőle és van aki minden nap azt enne.
A név ugyanez a kategória..................................
Ne haradudj nekem egyik se tetszik.
De,ha neked tetszik ne hallgass másokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!