Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek, mennyire lenne,...

Szerintetek, mennyire lenne, feltuno es idealis nev a kislanyomnak?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyire szep ez a ket nev?Vilma es Régen!Kislanyom fog szuletni, es annyi szep nev van, de nekem megis ez a ket nev tetszik.Megkerlek szepen ne irjatok azt, hogy "hat ha neked tetszik, akkor azt a nevet add".En a velemenyeteket szeretnem tudni.Tudom, hogy a Vilma elegge regi nev, de mar jonnek vissza a divatba, es a Régen is elegge szokatlan nev.Koszonom a valaszokat.

Udv:egy 27 eves varandos no.:)

2012. jan. 13. 16:20
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha muszáj a kettő közül választani akkor tuti h a Régen kilőve..nekem nem tetszik..

a másik még úgy ahogy elmegy, ne sértődj meg ez az én véleményem...mondjuk én alapból is úgy választottam nevet ha nagy lesz akkor ne bánja ő se h mi a neve...

én tuti nem szeretném ha úgy hívnának h Régen...

2012. jan. 13. 16:24
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj a nyers véleményért: azt, hogy Régennek nevezed el, remélem viccnek szánod. A Vilmával semmi bajom, tetszik, bár a sajátomnak nem adnám. Régi nevekről: a miénk Anna Róza lesz, ha minden igaz, szerintem nem kell divatosnak lennie, mi azt tartottuk szem előtt, hogy szép legyen és nőies. :)
2012. jan. 13. 16:24
 3/32 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.Sokan vagyunk sok felek!!!En nagyon szeretnem, hogy az en nevem Vilma es Régen legyen.Es azon en is elgondolkodtam, hogy majd ha felno neki is tetszedjen!
2012. jan. 13. 16:26
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esetre nem adnék neki olyan nevet, hogy Régen. Rengeteget piszkálódás érné szegényt, és lelkileg nem biztos, hogy ez jót tenne neki, tehát nem ér annyit az egész. A Vilmával nincs gond, viszont nekem nem tetszik, ne haragudj.
2012. jan. 13. 16:29
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnéd, hogy a Te neved ez legyen, akkor változtasd meg a neved, de ne a gyerekednek add....

Régen... borzalmas szerintem. Eddig még csak mindenféle virág és gyümölcs-neveket hallottam (pl. Málna, Eperke... stb) Most jönnek az időhatározók is?! :))))

Vilma... szerintem nem kiemelkedő. elfogadható név, de az enyémnek sosem adnám.

2012. jan. 13. 16:29
 6/32 anonim ***** válasza:
Nekem a Vilma kimondottan tetszik, lehet Vilminek becézni. A Régen szerintem elég gáz. Bántani fogják. A gyerekek sokszor gonoszak.
2012. jan. 13. 16:30
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Vilma Régen- tudod hányan mondanák kapásból ennek hallatán: Vilma Most. Ne csinálj bohócot a gyerekedből. Ha annyira tetszik, vedd fel magadnak.
2012. jan. 13. 16:31
 8/32 A kérdező kommentje:
Koszonom:))most egy jot nevettem.Es hat talan lemondok, a Régenrol:))Azert koszonom!
2012. jan. 13. 16:31
 9/32 anonim ***** válasza:

A Régen Amerikában úgy, hogy Reagen nagyon modern és jó hangzású, de a magyar változata, a Régen szerintem borzasztó, ne haragudj...

A Vilma nem tetszik, de tudod, a névválasztás olyan, hogy mivel az ízlések különböznek, ennyi erővel arről is lehet körkérdést kiírni, hogy szerintünk, netező idegenek szerint Te egyél-e ma spentótot.

Válasz: ha szereted, egyél. Van, aki szintén eszik és van, aki utálja, van aki rosszul van tőle és van aki minden nap azt enne.

A név ugyanez a kategória..................................

2012. jan. 13. 16:33
 10/32 anonim ***** válasza:

Ne haradudj nekem egyik se tetszik.

De,ha neked tetszik ne hallgass másokra!

2012. jan. 13. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!