Első születésnap- de mi legyen így az ajándékkal? Részletek lent!
Tudom sok kérdés volt már, hogy első szülinapra mit érdemes venni a babának? Én is írtam, hogy a lányom FP tanulószéket kap tőlünk, meg kap egy tolókaros triciklit. De közben eszembe jutott, hogy van egy örökölt triciklije a pincében.
Mit kérjünk akkor? Mert apukám, a tesómék, és a kereszt szüleim is kérdezik, mit vegyenek?
Adnátok ötleteket?
Pl. Játszósátor- de milyen? Hangszerek- érdemes-e, milyet? Ugráló zebra- van értelme?
Eltervezhetsz bármit, előre úgysem tudod (és itt se tudja megmondani senki), hogy a Babád minek örülne a legjobban. Még olyan picik 1 évesen, lehet, hogy a legszuperebb játék hidegen hagyja, egy tök jelentéktelennel meg órákig eljátszik. Az én Fiam például mindennél többre értékeli a gatyamadzagokat és az adapterkábeleket :-)
Szóval nehéz ügy, de hogy a kérdésedre is válaszoljak, én személy szerint valami csörgő-börgő-ugráló játékot kérnék, lehetőleg ne túl nagyot, inkább több kisebbet - nálunk inkább ez jön be.
A fiam kedvenc első szülinapi ajándéka a szobai csúszdája volt. Imádta. Fel-le, fel-le egész nap:). De a vízidob és a csörgődob is bejött neki. Viszont nem minden gyerek szereti a hangszereket. Ezt nem lehet így megmondani kívülállóként.
Én a régióban vettem egy csörgődobot és egy xilofont.
néhány ötlet:
-FP ugráló zebra:bár még ő csak 1-2 hónap múlva használná de hidd el nagyon megéri!Az én fiam 20 hós de minden nap nyüstöli!
-szobai csúzda
-biciklisülés
-bébitaxi:fiam 11 hós korától minden nap kerázik vele a lakásban
-mászóalagutas játszósátor 100 db-os labdával:
a labdákat és a sátrat is imádja a fiam!nem mellesleg a kis labdák nyáron a medencébe is jól jönnek!
Remélem tudtam segíteni!
Köszi sokat segítettetek! Az alagutas elefántos játszósátor nagyon tetszik! :)
Meg gondolkoztunk, és kis asztalt is kap, kicsi székkel (IKEA). Igaz, azt is később használja majd, de legalább nem felesleges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!