Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lyukasztatod ki kislányo...

Mikor lyukasztatod ki kislányod fülét?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 10:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
3. hósan lövettük a fülét a kislányomnak! Sajnos nálunk nem lehetett a kórházban pedig én is azt választottam volna! De így sem volt semmi gond vele! Nem piszkálta, nem gyulladt be neki!És nagyon jól viselte!
2012. jan. 13. 11:11
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
8 hónapos korában, nem volt semmi probléma vele. Kicsit sírt, de utána már nem érdekelte. Már bánom hogy nem a kórházban tetettem be.
2012. jan. 13. 12:15
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
2 hónapos volt, amikor kiszúrták neki. Nem volt kellemes számomra, nekem kellett lefogni. De semmi gond nem volt vele, nem gyulladt be, nem piszkálta, nem akadt el.Hamar begyógyult. Nem bánom, hogy hamar túl voltunk rajta.
2012. jan. 13. 12:26
 14/21 anonim ***** válasza:
16%

A lányom január elsején volt egy éves.

Karácsonyra fülbevalót kapott a nagypapától ajándékba és mivel nem volt kilőve a füle így muszály volt.Sokan kisfiúnak nézték és ez bántott is engem (pedig volt, hogy full rózsaszínben volt és mégis, pedig szerintem lányos arca van).Nem nagyon akartuk egy évesen, úgy gondoltuk, hogy majd akkor ha ő akarja.Nekem 5-6 évesen lőtték a fülem.De sarokba lettünk szorítva a rokonság által, anyósom még azt is mondta, hogy ha majd egyszer ő vigyáz a kislányomra akkor kilöveti neki és akkor már úgysem tudok semmit csinálni vele, persze nem gondolta komolyan.

Szóval karácsony előtt lövettük ki és a szülinapjára akartam beletenni améregdrága fülbevalót, de egyedül nem tudtam szétszedni azt amit belőttek.Aztán pár nap múlva hárman kellett fognunk a gyereket, visított, pánikrohamot kapott (olyankor, ha nagyon megijed nem nagyon vesz levegőt és kékül a szája, futás vele levegőre, fújás az arcára stb, elég rémisztő), a füle is vérzett ahol kilőtték és a tetejébe még a fülbevaló is kicsi lett.Na akkor vissza a belőttet, hívni apóst, hogy keresse meg a blokkot stb...

Végül kapott újat, ami biztos jó lesz egy darabig, más fazon, mint az előző és még drágább:D

Az ékszerboltban a 2 nő be is rakta a lányomnak, akkor is vérzet a füle és üvöltött de végre jó lett.Nem nagyon piszkálja, már szépen begyógyult neki a seb és azóta mióta belövettük senki nem nézte kisfiúnak:)

Szóval ha már belekényszerítettek ebbe nem bántam meg, mert nagyon csajos lett tőle, de ha mégegyszer dönthetnék akkor inkább pici korában lövetném, nem közel egy évesen:)

Bocs a hosszúságért:)

2012. jan. 13. 12:29
 15/21 anonim ***** válasza:

1 lányomnak megcsinálták a szülészeten.

2. lányomnak a szülészeten nem vállalták, pár hetes korában a védőnők szúrták ki a fülét.

3. lányomnak ugyanez.

Tehát mind a 3-an a lehető leghamarabb kaptak fülbevalót. Az ici-piciknek még nem is fáj, a lefogás miatt sírnak, meg lehet figyelni: a szúrás nem fáj, olyan kis puha a füle még.

2012. jan. 13. 12:43
 16/21 anonim ***** válasza:
3hónapos volt a lányom mikor kilövettük a fülét.
2012. jan. 13. 12:50
 17/21 A kérdező kommentje:

Én is minél előbb szerettem volna kilövetni a kis fülecskéjét. De a védőnő azt mondta, hogy csak 4 hónapos kora után lövethetem, mert akkor éled meg a tetanusz oltás.

Ezért voltam kíváncsi, hogy ki mikor löveti. Én is úgy tudtam, hogy minél hamarabb van kilőve, annál kevésbé érzi meg.

2012. jan. 13. 13:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi köze a tetanusznak a fülbevalóhoz? Akár lövik, akár szúrják, azt sterilen teszik. Az én lányaim bevitt fülbevalója 2-3 órát ázott a fertőtlenítőben, mielőtt betették a fülükbe, a fülcimpát így is úgy is fertőtlenítik és ugye steril tűt használnak a szúráshoz is, de a belőtt fülbevaló is steril...
2012. jan. 13. 13:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Engem már a kórházból fülbevalóval vittek haza, a lányom 2hósan kapott, védőnő kérte, h addig hadd nőjön a füle, nem bántam meg, azóta is ritkán piszkálja.

Barátnőm lánya 9hósan kapta, ki is tépte, azóta már a 2.at is kitépte.

2012. jan. 13. 14:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Majd ha ő szeretné. Most 5 éves, néha már pedzegeti, bár fél a fájdalomtól, de le fogja küzdeni :)
2012. jan. 13. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!