Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lyukasztatod ki kislányo...

Mikor lyukasztatod ki kislányod fülét?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 10:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%

Le leszek hurrogva, de már megszoktam..

Mindkét lányomnak már a kórházban, a hazajövetel napján kiszúrták és betették a fülbevalóját. Soha, semmilyen probléma nem volt vele, számukra ugyanolyan "testrész" volt, akár csak a hajuk vagy az orruk. Nem piszkálták, semmibe nem akadt be.

2012. jan. 13. 10:21
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
Mi is igy tettunk.Hazajovetel elott.Nálunk se lett semmi baj,nemakadozott.
2012. jan. 13. 10:24
 3/21 anonim ***** válasza:
59%
Kedves első, csatlakozom hozzád, és vállalom a lehurrogást én is! Első lányunknál mi is már a kórházban. Semmi gond nem voltnekünk sem! Második asszonykánknak a fülét nem a kórházban, hanem 2 hónapos korában lövettük ki, ezzel viszont gondok voltak, mert lejjebb szurták, mint kéne, mert elhuzta a fejét. És ujra kellett szurni! Nah, ha a harmadik is csajszi lesz, tuti a kórházban csináltatom meg neki!!
2012. jan. 13. 10:24
 4/21 anonim ***** válasza:
68%
Én nem hurrogok, de nekem nem volt szívem a csöpp újszülöttet kínoztatni, így 6 évesen amikor ő maga kérte elballagtunk és belőtték neki a füliket. Így az ő döntése volt, és nem is kisbabaként szenvedett szegény.
2012. jan. 13. 10:27
 5/21 anonim ***** válasza:
81%
Az én lányom már 6 éves volt, amikor kilövettem neki. Úgy voltam vele, hogy majd ha ő akarja és örül neki, akkor rajta. De lehet, hogy jobb lett volna inkább babakorában túllenni, rajta, mert elég sokat nyüglődött vele, alig mert öltözködni, nehogy elakadjon. Szóval én inkább a babakori füllyukasztást választanám.
2012. jan. 13. 10:28
 6/21 anonim ***** válasza:
59%
Újszülöttként észre se vette:d Bevittem, hogy felöltöztessék, közben betették a fülbevalót/ahogy írtam, szúrták és nem lőtték/ eltelt kb. 15 perc, már hozták is vissza felöltöztetve, fülében a fülbevalóval.. és békésen aludt. Gondolom, ha fájt volna neki, nem aludt volna el.
2012. jan. 13. 10:29
 7/21 anonim ***** válasza:
5 hónaposan karácsonyra kapta a fülbevalót. Eddig semmi problémánk nem adódott belőle. Lőtték neki és kevésbé viselte meg, mint az oltás.
2012. jan. 13. 10:35
 8/21 anonim ***** válasza:
47%
kb. 3 hetesen lőtte ki kozmetikus a fülecskéjét, az elsőnél meg se rezzent, a másodiknál volt egy kis sziszenés, de aztán aludt tovább. Az oltásnál jobban sírt.
2012. jan. 13. 10:39
 9/21 anonim ***** válasza:
73%

Még nincs fülbevalója. Egyenlőre nem tudom mikor lesz neki.

Nekünk a védőnő nem javasolta a kórházban berakásos módszert. Egyrészt azért, mert beakadhat, etc. Másrészt, ahol én szültem, ott nem a legnagyobb körültekintés megy..

Ráadásul én jobban megbízom egy szakértőben, mint egy ápolónőben, aki a 4 nap alatt (amíg bent voltunk) még arra sem volt hajlandó, hogy a csecsemős osztályvezetőt hívja, mikor bekékült a lányom. A gyermekágyas nővérkék rohantak a gyermekemmel én pedig utánuk siettem (friss császárral), ahogy bírtam. Alig találtam meg őket. De ez más téma és bocs az offért.

Vissza térve a kérdésedre, valószínűleg akkor lövetem ki majd a fülét, mikor kicsit nagyobb lesz (most 6 hónapos). Nekem pl. 18 évesen lett kilőve (én csináltattam saját magam), mert előtte én versenyszerűen sportoltam és úgy gondoltam, hogy felesleges. Ettől is ugyanolyan nő voltam/vagyok, hogy nem volt 18 évig fülbevalóm. :))

2012. jan. 13. 10:43
 10/21 anonim ***** válasza:
47%
Az elsőnek 4 hónaposan szúrták mert nem bíztam a fülbelövésben (nekem elrontotta a kozmetikus) a 2. lányomnak viszont 2 hónaposan lőtte át a fülét a védőnő. Bánom, hogy az elsőnek nem lövettem, mert sokkal könnyebb volt vele. Sógornőm is akkor lövette át a fülét az 5 éves lányának , de ő is úgy volt vele, hogy jobb lett volna korábban. A kislány sokat küzdött vele.
2012. jan. 13. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!