Mikor lyukasztatod ki kislányod fülét?
Le leszek hurrogva, de már megszoktam..
Mindkét lányomnak már a kórházban, a hazajövetel napján kiszúrták és betették a fülbevalóját. Soha, semmilyen probléma nem volt vele, számukra ugyanolyan "testrész" volt, akár csak a hajuk vagy az orruk. Nem piszkálták, semmibe nem akadt be.
Még nincs fülbevalója. Egyenlőre nem tudom mikor lesz neki.
Nekünk a védőnő nem javasolta a kórházban berakásos módszert. Egyrészt azért, mert beakadhat, etc. Másrészt, ahol én szültem, ott nem a legnagyobb körültekintés megy..
Ráadásul én jobban megbízom egy szakértőben, mint egy ápolónőben, aki a 4 nap alatt (amíg bent voltunk) még arra sem volt hajlandó, hogy a csecsemős osztályvezetőt hívja, mikor bekékült a lányom. A gyermekágyas nővérkék rohantak a gyermekemmel én pedig utánuk siettem (friss császárral), ahogy bírtam. Alig találtam meg őket. De ez más téma és bocs az offért.
Vissza térve a kérdésedre, valószínűleg akkor lövetem ki majd a fülét, mikor kicsit nagyobb lesz (most 6 hónapos). Nekem pl. 18 évesen lett kilőve (én csináltattam saját magam), mert előtte én versenyszerűen sportoltam és úgy gondoltam, hogy felesleges. Ettől is ugyanolyan nő voltam/vagyok, hogy nem volt 18 évig fülbevalóm. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!