Volt valaki gyerekének Bronchitise? Mivel kezelték?
Nem tudom... Kisfiam 19 hónapos, ő is fogzik, de csak rosszul alszik és taknyos.
Én rengetegszer voltam már kórházban, valószínűleg túl parás is vagyok. De, ha Te nem vagy nyugodt, úgy érzed, a gyermeked tüneteit nem vagy képes otthon kontrollálni, menj be a kórházba. Kérdezd meg, hogy mit csinálj vele pontosan otthon, melyek azok a tünetek, amikor be kell vinned (pl 2 napja csak iszik, stb.) Kérdezd meg, hogy pl mennyi folyadék bevitel alatt vidd be, meg ilyeneket. És akkor tudhatod, hogy mi az ami még otthon is kezelhető, mi az ami már kórós. Nekem csak egy gyerekem van, minden betegsége az újdonság erejével hatott, azt sem tudtam mit csináljak vele.
Az én gyerekem bronchitises,DE soha nem volt még ilyen sokáig lázas és hányni is csak akkor hányt ha nagyon köhögött és a köhögés meghánytatta.A bronchitis másnéven hörghurut,nem okoz magában magas lázat és hányást,hanem főleg köhögést és súlyosabb esetben befulladást.
Gyógyítása Rectodelt nevű kúppal,ha nagyon durván köhög és és befullad.
Szerintem ez nálatok más lesz,mint bronchitis.
13-án bevittük este az ügyeletre és bent tartottak 5 napra,mert középfül gyulladása volt és tüdőgyulladása is.antibiotikumot kapott vénásan,de már jobban van.
mindenki vigyázzon erre a vírusos megbetegedésre,nálunk 17 napig tartott.remélem már jobban lesz a kisfiam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!