Miért alszik ilyen hirtelen ennyire keveset?
14 hónapos a lányom,este fél9től reggel 8-ig alszik(van hogy felébred 6 körül,kap tejet,alszik tovább).
Már csak egyszer alszik napközben, délben fekszik és ált. 3-ig,néha fél4-ig alszik.
4-5 napja viszont jó ha 2 óráig alszik,sehogy nem tudom utána vissza altatni.
Nem sok ez,hogy hirtelen ennyivel kevesebbet alszik????
Tedd össze a kezed! :) Másnak még ennyit sem alszik a gyermeke. Az én fiam is jó alvó volt, és még a mai napig is az, pedig "már" 3 és fél éves.
Egyébként lehet, hogy a frontok miatt borult meg egy kicsit az alvási igénye a lánykádnak, van rá esély, hogy visszaáll. De ha mégsem, akkor is örülj neki.
fiam 15 hónapos,este 8-9től reggel 7ig alszik most már,eddig 7 előtt fent volt.Nap közben örülök,ha 1-1,5 órát alszik magától...azért ha magamhoz veszem még visszaalszik picit,de ritka a 3órás alvás.
És ez már több hónapja így van,szóval szerintem normális
"ennyire keveset"???
De boldog lettem volna ha az én lányom aludt volna valaha ilyen keveset!
22hónapos és még soha nem aludta át az éjszakát,min 1x felkel. Este 10kor alig akar elaludni,de már 6-7kor fent van. Piciként sem aludt el sokkal hamarabb. Délután már nagyon boldog vagyok ha 2órát alszik. Most kemény 40 percet aludt.
Egyáltalán nem kevés amit alszik,inkább a 3-4óra sok napközben!
Mindig is jó alvókája volt:):)
Gondoltam,hogy szép lassan egyre kevesebbet fog aludni,cska az lepett meg,hogy egyik napról a másikra egy órával kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!