Akinek a babája cicin vagy cumisüvegen alszik el, hogyan oldja meg, hogy böfizzen?
Az én gyerekeim ha bealudtak, fel se bírom kelteni őket, viszont álmukban nem böfiznek. Emiatt viszont 1 óra múlva felébrednek, és akkor jön, viszont ilyenkor már nem könnyű visszaaltatni. Valami trükk a böfi kicsalogatására?
Őszintén szólva a lányom már nagy, de vele is ugyanez volt, mint most a fiammal.
Én amikor már kómás volt vagy épphogy elaludt, van ilyen nagy labdám (szüléshez használják meg terhes tornán) ráültem, kezembe a bébim és pikk-pakk büfizett hogy picit le-föl mozogtam vele. Utána amit ivott álmában az nem gond.
Olvastam azt már "álometetésnek" hívják akkor már csak finoman nyel, ott nem nyel levegőt, nem kell büfiztetni.
12-es vagyok. A labda dolog sokszor segített egy pillanat alatt a büfi ügyben napközben is havsehogy se sikerült. Persze ilyenkor függôlegesbe emeltem arra a kevèske idôre, màrmint a fejèt fel nem hagytam fekve de ez logikus.
Volt egy idôszakunk amikor a labdàn finoman mozogva a karomban aludt el mert sehogy nem akart.
Az a labda sokat segített. Most 11hòs, ôt teszem rà hogy fogom hason, kivànlòan fejleszti az egyensùly èrzèket, jò az izomzatnak. Êlvezi is!
Tidom ezt màr nem kèrdezted csak megosztottam veletek :D
Bevált a labdán rugózás!:)
Köszi!
Örülök hogy bejött a labda dolog és segíthettem!!!
További boldog babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!