Akinek a babája cicin vagy cumisüvegen alszik el, hogyan oldja meg, hogy böfizzen?
Az én gyerekeim ha bealudtak, fel se bírom kelteni őket, viszont álmukban nem böfiznek. Emiatt viszont 1 óra múlva felébrednek, és akkor jön, viszont ilyenkor már nem könnyű visszaaltatni. Valami trükk a böfi kicsalogatására?
Őszintén szólva a lányom már nagy, de vele is ugyanez volt, mint most a fiammal.
Én úgy szoktam,hogy ha már megitta kb a felét felültetem.Szinte azonnal büfizik egy nagyot,utána hagyom elaludni szopi vagy tápszerivás közben.
Viszont nálunk ezzel nincs gond,ha nem büfiztetem akkor sem ébred fel.Mekkora a babád?
Ha cicin aludt el én sajnáltam felkelteni...
és nem volt soha baj belőle.
Ha úgy teleeszi magát h böfi lesz akkor úgysem alszik el vagy hamarosan felsír és böfiztetni kell.
hanyatt altattam és a fejecskéjét mindig oldalra fordítottam. Néha a kis textilpelenkána szájánál volt felbukás de soha nem volt belőle probléma. Ami ki kellett jöjjöj az kijött. Soha nem nyelte vissza nem, fulladt meg tőle.
Most 4 éves egyébként és a negyedik terhességem közepén járok. :) Kitartás!
Igen, a felénél én is megfékezem, és megbüfiztetem, olyankor általában jön is. De nagyon mohó, és a végére kifárad, bealszik, de a mohósága miatt nyeli a sok levegőt.
4 hónapos. Rengeteget eszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!