Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, hogy böfizzen?

Mit csináljak, hogy böfizzen?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5 hetes és nagyon ritkán tud csak böfizni, azt is elég sokára, érdekelne, ki mit csinál a babájával annak érdekében, hogy böfizzen.

A hát ütögetés nem jött be.

2011. jan. 16. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam szinte sosem tudott úgy böfizni, hogy a vállamra tettem. Ülj le vele, tedd magaddal szembe a térdeidre. A hona alatt fogd meg, és várj. Nekünk mindig így sikerül. Csak az a lényeg, hogy egyenes legyen a háta, bár az sem baj ha néha ficánkol. Éjjel egyébként ha álmos, vagyis félig alszik kizárt hogy sikerüljön.
2011. jan. 16. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
én hasra tettem,de nem közvetlenül evés után.sokszor sikerült így a büfi.Éjszaka persze nem,csak nappal.
2011. jan. 16. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
anno az én lányom sem büfizet túl sokat. én a popsiját ütögettem, vagy kicsit tudom buta ötlet, de ahogy a karomban volt leültem, majd felálltam, majd megint le és megint fel. persze óvatosan, csak éppen annyira hogy ha úgy van a picurban is meginduljon az a levegő. kb. 4 hónapos lett mire eljutott odáig hogy minden haminál büfizett. De leginkább tápszer után tudott büfizni, tejcsi után ritkán.
2011. jan. 16. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
elfekteted vízszintesbe, majd vissza függőlegesbe, ezt elismétled párszor és jön a büfi. Nálunk ez mindig beválik.
2011. jan. 16. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi úgy tettük hasra, hogy az alkarunkra fektettük, a feje a könyökhajlatunkban (vagy hogy írjam - biztos érted :)) volt oldalra fordítva és úgy simogattuk a hátát. A kisfiamnál csak ez a módszer vált be, amúgy én sem ismertem ezt, a védőnő mutatta nekünk is.
2011. jan. 16. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én védőnőm 2 hetesen a térdére ültette a gyereket és óvatosan de gyorsan lovagoltatta. Kb 20 mp után jött a büfi:)
2011. jan. 16. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!