Ha én (mint leendő anya) lisztrzékeny vagyok, hogyan fogom megtudni, hogy a pici is az-e? .
Figyelt kérdés
Többi kérdésem:Mennyi esély van arra,hogy ezt örökölje?És ha a terhesség alatt nem derül ki,akkor adjak a babának gluténos tápszert,vagy ne?
A válaszokat nagyon köszönöm!
2009. máj. 25. 13:08
1/2 anonim válasza:
ha az anyának bármilyen érzékenysége van(étel, növény, gyógyszer), akkor azt, v másfajtát a gyerek 50 %-ban örökölheti. ha az apa is érzékeny vmire, akkor 75%-os az esély arra, h valamire alergiás lesz a baba. én 4 dologra vagyok alergiás,párom semmire. lányom 3 évesen 6 dologra alergiás, fiam 1,5 évesen 3 dologra. a bőrük is érzékeny, csak gyógyszertári kenőccsel fürödhetnek. a gyerekdokit mindenképp tájékoztasd az allergiádról.
2/2 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. ezt még régebben olvasta itt, hátha hasznos lesz neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!