Miért nincs el magában a kislányom? Lassan 6 hónapos.
Nyugi, nincs baj a piciddel! Teljesen normális, hogy még nincs el egyedül, ennyi idős korban még nem lehet a figyelmüket tartósan lekötni. Az én lányom is folyton ott volt, ahol én, babahordozóban, ha főztem, akkor a konyhaasztalon, ha mostam, akkor a fürdőszobapulton, ha teregettem, akkor a babakocsiban, stb.... Nálunk az vált be, hogy mindig adtam a kezébe valami újat, amit vizsgálhatott, pl. már jól ismeri az összes konyhai eszközömet:)
Ja, hason a lányom is utál lenni, még most sem tartozik a kedvence közé, 9,5 hónapos. De ha nem, hát nem... Kúszni 8 hónapos kora után kezdett el, mászni kb egy hete, de csak hátra:)
Engedd a picinek, hogy veled legyen, beszélj hozzá állandóan, hallgassatok közben zenét, ez utóbbi a manómnak nagyon bejön!
Megsúgom, engem is idegesített a dolog, hogy nem szeretett hason lenni, de azért csak "megoldódott" a gondom, győzött a kíváncsisága...
Szia!
Olvastam, a történeteteket, és hát teljesen magamra, magunkra ismertem. Nálunk egyszer csak eljött a hason alvás ideje és azóta is csak úgy alszik el. Már nem tudom pontosan hogy mikor. Nem akarlak elkeseríteni benneteket, de az én fiam a napokban volt 2 éves, és még mindíg nem játszik egyedül, csak úgy ha valaki ott ül mellette, ha 5 percre leköti magát az már szinte furcsa is!! Remélem azért ti jobban jártok, kitartás!!!
Az én fiam is ilyen volt. Ő nagyon mozgékony volt pici korától, hamar megtanulta az átfordulásokat is, de egyedül 5 percig is alig volt el. Szinte semmit sem tudtam csinálni. 7-8 hós kora közt megtanult ülni, azt hittem jobb lesz, majd ülve eljátszik, de nem. Aztán 9 hós kora körül kezdett változni a helyzet, néha egész jól eljátszott egyedül. Most 10 és fél hós és van, hogy egész sokáig elszöszmötöl a játékaival (ha én is a szobában vagyok).
Szóval ne aggódj, nem reménytelen a helyzet! :-)
Nem tudom, hogy mi okozta nála a változást, de örülök neki, hogy egy picit több dologra van időm így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!