Mikor jöjjön a második baba?
3 év a vízválasztó? Miért?
Persze vannak életkori sajátosságok, de egy 2-3-5-10 éves gyerek is fogadhatja jól vagy éppen rosszul a kistesót, nem csak korfüggő ez.
én az első után csak 5 évvel éreztem úgy hogy szeretnék másodikat és úgy érzem nagyon jól döntöttem. Az igaz hogy így ők valószínű nem fognak sokat együtt játszani de én szülőként sokkal inkább tudom őket külön egyéniségként kezelni, és az életük egyes fontos szakaszait egyedül élik meg a saját bőrükön tanulva dolgokat nem egymástól eltanulva vagy egymás mögé bújva. Ezt azért írom mert pl tesóm és köztem nincs 2 év és tesóm teljesen önállótlan felnőtt lett mert én mindent elintéztem neki. még egy pizzát sem mer rendelni egyedül.
a gyerekeim így is imádják egymást de ez azt hiszem a szerencsés alaptermészetüknek is köszönhető. a két gyerek között 2 évet dolgoztam is így a pénz is jobb és a picivel most megint van önfeledt babázás, a naggyal meg komoly dolgokat is lehet csinálni pl sütni főzni színházba járni stb úgy hogy nem áll égnek a hajam minden elinduláskor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!