Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen kocsicipőben nem fázik...

Ilyen kocsicipőben nem fázik a babám lába?

Figyelt kérdés
9,5 hónapos a babám, az overál nyitott szárú ezért hasonló típusú kocsicipőt adok rá: [link] (oldalt tépőzáras, a lábfejénél és a lábszáránál végig szőrmés belül viszont pont a talpánál nem). Harisnyát, vastag frottír zoknit adok alá. De ma amikor haza jöttünk a sétából és levettem a harisnyáját is a lábujjai kicsit hidegek voltak. A babakocsinknak nincs lábzsákja ezért még egy plédet szoktam ráteríteni (mondjuk nem az a nagyon vastag pléd). Lehet hogy fázott volna? Kicsit aggódom mert most volt nemrég beteg és nem szeretném ha vissza esne.
2012. jan. 11. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztosan nem fázott, főleg ennyi göncben. Én az ujjacskák hidegségét inkább a vérkeringés lassulásának tudnám be. Gondolom, séta közben nem igen mozgott, a lábai főleg. Én telente sem adtam mindig tutyit a lábára a gyerekeimnek, volt rajtuk vatsag zokni vagy harisnya, néha bizony csak kabát és vastag pléddel voltak betakarva..egyik se volt szinte soha beteg, pedig hosszú órákat aludtak kint a teraszon, nem egyszer mínuszokban.
2012. jan. 11. 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben rendes kis csizmát adnék rá.Ezek a kocsicipők nem annyira vastagok.Akkor (esetleg) jó ha van bundazsák a kocsiban.
2012. jan. 11. 13:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Esetleg linkelnél nekem képet milyenre gondoltál? Mert már a lakásban feláll és lépeget a bútorok mellett de rendes cipőt még eddig nem adtam a lábára. köszi előre is a segítséget..:)
2012. jan. 11. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsi linkelni nem tudok.Ha bemész egy cipőboltba ott biztosan találsz megfelelőt.
2012. jan. 11. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!