Mikortól mérvadó a baba kézfeje, hogy megállapítsam hogy fázik e?
2 évesemnek akkor is hideg a keze ha fázik és akkor is ha lázas. ha hidegből jövünk be de volt rajta kesztyű is hideg, sőt a lába is :)
szerintem 2 hónap az kevés. végülis ha azt nézed, hogy ugye babáknál csak 37,3-tól hőemelkedés és ez olyan 2,5-3 éves korukig igaz akkor még messze van :)
Nálunk a tarkónézegetés nem jött be soha, itt olvastam, hogy CSAK így lehet megállapítani, hogy fázik e vagy sem. Majdnem megfázattam ezzel szegényt, a tarkója még mindig meleg volt, mert sállal is be volt bugyolálva, de már reszketett:(
Én mindig a kezét nézem, és tökéletesen be is igazolódik, pont úgy érzi magát ahogy én is gondolom a keze alapján. Ha forró a kis keze, leveszek egy réteget róla, ha hideg, adok rá és mindig hálás érte, látszik, hogy végre elégedett és a keze hőmérséklete is helyreáll rögtön. Éjjel is így nézem ha megébred valamitől.
Lassan két éves lesz, remélem hamarosan mondani fogja, hogy fázik vagy melege van:)
Megoszlanak itt erről a vélemények, szerintem Te is tapasztald ki inkább!
Én a kezét, a tarkóját és az orrát nézem.Ha a 3-ból 2-nél eltérést tapasztalok akkor változtatok a helyzeten, de az a tapasztalatom, hogy a tarkó hőmérséklete kb állandó a 3 közül:)
Egy éves és 6 napos a lánykám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!