Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babátok megfázott és...

Ha a babátok megfázott és köhög, akkor éjjel is köhög?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:

szia!

Bizti megfázás?

Nekünk is köhécselt. 4 hónapos. Belázasodott este és már másnap reggel elmentem vele az orvoshoz. Kezdődő tüdőgyuszija van, de szerencsére még a legelején elvittem. Sokkal nyőgösebb is volt és éreztem, hogy nem olyan mint szokott lenni. Most Naponta kap egy szurit. De már az első után is visszatért az én kis huncut mosolygyáram:) Azóta minden oké vele. Éjjel akkor köhögött ha fent volt. Alvás közben nem.

2012. jan. 11. 00:40
 2/6 anonim ***** válasza:
13 hónaposak és mikor ha nem most tönkrement a hideg párásítónk így megtapasztaltam milyen ha a gyerek éjszaka is csak köhög és köhög ,viszont így aztán gyorsan pótoltuk a párásítót és azóta nincs gond(kopp-kopp-kopp),most már kezd nekik felszakadozni és csak nappal köhögnek álmukban már nem...
2012. jan. 11. 08:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Azért kérdeztem, mert 10 hónaposom köhécsel napközben, és nem tudom eldönteni, hogy kamu vagy sem :(

Éjjel nem köhög, amúgy semmi más tünet. Jó kedvű, örökmozgó.

2012. jan. 11. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor lehet csak a nyála,hogy gondolom jön a foga.Van ilyen az én 19 hónapos kisfiamnak is.Napközben előfordul,hogy 2-3x elköhögi magát,de szerencsére semmi komoly.Neki is jönnek a fogai.E.
2012. jan. 11. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Jaaaaj a játéknak való köhögés az nálunk is megy ám még van hogy annyira rákezdenek mert tetszik nekik hogy már én szólok rájuk hogy most már aztán abbahagyni mert képesek annyira erőlködni a köhögéssel hogy meghányassák magukat:(kis diliskéim:)))
2012. jan. 11. 13:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Ő is tudja öklendezésig generálni... M már tudom, hogy kamu :)

Foga most nem jön. Kint van a 8 metszője már rég.

2012. jan. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!