Miket tud már 8,5 hónapos babátok?
A férjem minden hónapban megnézegeti, hogy adott hónapban miket tud egy babus, a miénk persze egész más ütemben csinál mindent. :) Ezzel nincs is gond, de kíváncsi vagyok, hogy esetleg akinek hasonlóan fejlődik, azoknál milyen állomások jöttek ebben az időszakban.
A hölgyemény mászik 1-1,5 hónapja, 2 hete feláll, viszont sok helyen olvastunk olyasmit, hogy 6 hónapos baba rá mutat dolgokra. Igyekszünk őt tanítani, de nálunk ilyesmi nem igazán van, egyelőre "a meglát valamit, oda mászik nagy sietséggel és a szájába tömi" akció megy, de az folyamatosan. ^^
Az én kiscsajom 1 hete tanult meg felülni, most próbálkozik a kúszással, mászással. Ha valamit nagyon meg akar kaparintani akkor már halad is.
Tapsol és megmutatja az okos fejecskéjét. Pápát is int, de azt csak apának.
Én fiam mutogatott dolgokra, de nem hiszem, hogy ez elvárás lenne. Oda mutatott általában, ha ölben volt, ahová menni akart, valamit mondjuk a polcról levenni.
Most 10 hónapos, ha mellette vagyok, és kérek valamit a kezéből, odaadja, de ha én mutatok valamire, hogy azt adja ide, azt még nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!