Milyen technikával tisztítjátok a babátok orrát ha megfázott, és már utálja a porszívót? Van esetleg más, amitől kitisztulna az orra?
Mi is épp ebben a cipőben járunk...
Úgy sajnálom szegénykémet,de muszáj,az ő érdeke.Én általában napi 3x szívatom az orrát,főleg elalvások előtt,hogy tudjon cumizni.Én is lefogom őt.9 hós
Kitartás!
5 percenként ne szívd neki, főleg ha valami erős szívód van, mert a nyálkahártyája sérül.
Nálun bejött a vízzel kimosás, aztán kitörlés babafütisztítóval, vagy használj tengervizes orrsprayt, az feloldja és kifolyik neki, csak törölgetni kell.
Nekünk kis vákumos orrszívónk van, nem olyan brutális, de segít kitisztítani.Először tengervizes orrspray-vel befújsz neki, vársz egy picit, hogy oldja a váladékot, utána szívod.Utána orrcsepp. A tengervizes helyett lehet házilag meleg kamillateás is, esetleg egy minimális kis sóval.
Nem tudom mekkora a babátok. Mi úgy oldottuk meg, amikor nagyon nem akarta hagyni, hogy elővettünk egy báb figurát és az egyik csinálta neki. Ez általában bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!