Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen technikával tisztítjáto...

Milyen technikával tisztítjátok a babátok orrát ha megfázott, és már utálja a porszívót? Van esetleg más, amitől kitisztulna az orra?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Lefogom és kiporszivózom. Máshogy nem lehet, ha utálja, ha nem
2010. máj. 13. 18:06
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi!de kb .5 percenként kell szívnom neki!!!Sajnálom szegényt
2010. máj. 13. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Mi is épp ebben a cipőben járunk...

Úgy sajnálom szegénykémet,de muszáj,az ő érdeke.Én általában napi 3x szívatom az orrát,főleg elalvások előtt,hogy tudjon cumizni.Én is lefogom őt.9 hós

Kitartás!

2010. máj. 13. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

5 percenként ne szívd neki, főleg ha valami erős szívód van, mert a nyálkahártyája sérül.

Nálun bejött a vízzel kimosás, aztán kitörlés babafütisztítóval, vagy használj tengervizes orrsprayt, az feloldja és kifolyik neki, csak törölgetni kell.

2010. máj. 13. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Ötpercenként nem szívunk orrot.
2010. máj. 14. 07:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Napi 3-at mondanak az okosok, annyit lehet... én akkor is kiszívom, ha nem szereti :((
2010. máj. 15. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk kis vákumos orrszívónk van, nem olyan brutális, de segít kitisztítani.Először tengervizes orrspray-vel befújsz neki, vársz egy picit, hogy oldja a váladékot, utána szívod.Utána orrcsepp. A tengervizes helyett lehet házilag meleg kamillateás is, esetleg egy minimális kis sóval.

Nem tudom mekkora a babátok. Mi úgy oldottuk meg, amikor nagyon nem akarta hagyni, hogy elővettünk egy báb figurát és az egyik csinálta neki. Ez általában bejött.

2010. máj. 15. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Kislányom 11 hónapos,Ő s utálja az orrszivást,mondjuk nem 5 percenként,de kb napi 5x muszáj Neki,mert tiszta "takony".A tengervizes orrspray-ból Nekünk a Fluimar jött be,hiába váltottunk másikra,meg a rendes orr spray,én is lefogtam,közben énekeltem Neki:)Kitartás,mi 2 hétig nem aludtunk,mert aludni csak cumival tud,igy mindig alvás elé tettem az orrszivást.Idővel csak rájön,hogy ugy jobban kap levegőt!
2010. máj. 15. 23:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Orr spray orrszívás, és orrcsepp. Popsi törlőkendővel törölgetem az orrát, mert azt nem utálja annyira mint a papírzsepkendőt. Hurutos megbetegedésre gyógytea sokat segít, a 3. napra nem folyik úgy az orra. Tanítani lehet az orrfújásra: meggyújtassz egy gyertyát és az orron kifújt levegővel elfújja a lángot. Nekünk már jól megy, bár igaz a lányom 16 hónapos.
2010. máj. 15. 23:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek!!!Már jobban vagyunk!!!!
2010. máj. 18. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!