Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem érdekli a "hol a füled/orr...

Nem érdekli a "hol a füled/orrod/szád? " játék, nem is tudja, az baj 1évesen?

Figyelt kérdés

Bár a fogát előszeretettel megmutatja: megfogja az ujját a fog iránt érdeklődőnek, bekapja, megdörzsöli a kérdéses elemet, jól ráharap, majd elégedetten cuppantva elbocsájtja, mellé édesen mosolyog

Viszont más nem érdekli, hogy kinek hol a füle orra szája stb...

Egyedül a piszézős játékot viseli el.

Baj ha nem érdekli, majd megtanulja úgyis. Mikorra kell tudnia megmutatni a testrészeit?

2012. jan. 10. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem baj hogy nem tudja, Hogy mi az előírás fogalmam sincs, nem is foglalkozom vele. Amíg doki vagy védőnő nem szól hogy baj lenne ezekkel. Lányom már mutatta, de a fiaim talán 1-2 hónapja mutatják a szájukat, fülüket, kezüket,de a szemüket még nem mindig találják meg :-), pedig 17 hósak lesznek lassan. Nincs semmi baj velük.
2012. jan. 10. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
mi csak a szemet tanítottuk vele egy éves kora elött, a többit meg egyszer csak tudta magától, rákérdeztünk és mindent mutatott, kb 15 hónaposan
2012. jan. 10. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:

enyém is 1 éves!

imád piszézni,megmutatja,hogy hol a kukaca,de semmi más,mi is próbáltuk ezt a hol a füled,szád,szemed,stb.,de még semmi!

2012. jan. 10. 21:56
 4/6 A kérdező kommentje:

:)) A fiam szerette gyakorolni rajtunk, áu még visszagondolni is rá:D párszor nem értette, miért nem hagyjuk kinyomni a szemünket. Kérésre mindent mutatott a kérdezőn, hiba az övét kérték:D

Végülis ma már tudja:D

Akkor a csajos meg így jó ahogy van:D

2012. jan. 10. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én egyévesem semmit nem mutat magán. Igaz, nem is nagyon tanítgatom erre.

Tapsol, pápát int, rázza a fejét a "nem" szóra, meg olyan mint egy kis majom, minden hangot és mozgást utánoz a maga módján. Szerintem nincs azzal semmi baj, ha 1-2 hónap múlva fogja ezeket megtanulni.

Ennyi idősen a nővérét sem tanítgattam még ilyenekre, sőt ő még pápázni sem tudott, mégis értelmes, okos ovis lett azóta.

2012. jan. 10. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek is csak ilyen kis "mutatványok", amit persze jó, ha tud a kicsi, de ebben a korban még inkább látványos, mint kötelező.

Az én 14 hós kicsim a puncit tudja meg a köldököt :))) Öltözésnél kezet, lábat. Na meg azt, hogy "gyagya", mutogat az ujjával a kis fejére, pedig ezt pont nem akartam neki megtanítani, csak egyszer felmérgesített, és ezt csináltam, aztán nyilván megjegyezte :D.

2012. jan. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!