Meddig érdekli az ágyra szerelhető zenélő forgó játék a babákat?
5 hónapos a lányom és eltörte az elözöt. érdemes venni neki egy ujat?
ezt néztem ki.
Lányomnak még 2,5 évesen is felhúztam, arra aludt el. Kislányom 1 éves, most játszik vele sokat, ha az ágyában van, amíg csinálom a tápit, vagy ha pelenkázom, -a pelenkázó az ágya mellett van, és úgy van felrakva, hogy onnan is eléri.
Ha a zenének szerepe van abban, hogy alszik, akkor vegyél másikat, ha nincs, nem szükséges-szerintem.
Érdekes, hogy a 15 hónapos kisfiam pár hete elkezdte követelni, hogy lefekvés előtt húzzam fel neki a zenélő forgót, pedig előtte sosem használtuk rendszeresen :)
Úgy örülök, hogy még nem szereltük le :)
Én ilyen drágát biztosan nem vennék már neki, most már úgysem lesz olyan sokat a kiságyban.
Mi is vettünk ilyen FP-t még a nagyfiamnak, amíg picike volt, addig volt értelme, de aztán ahogy felállt a kiságyban, már féltem, nehogy tönkretegye. Volt egy 2000 Ft-os is, azt raktam fel helyette és azt nyúzza most a kicsi is és nem kifogásolja :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!