7 hónapos babám 2 óránként szopizik. Nem túl gyakori ez?
szerintem nagyon sok. engem pl. teljesen leszívna ennyivel.
ugye sokszor kínálod innivalóval is?
7 hónaposan így evett enyém:
reggeli-szopi
10órai gyümölcs
ebéd-főzelék
uzsonna-szopi vagy tejpép
vacsora-szopi, majd 1 óra múlva újra kérte és reggelig nem kérte. itatni a reggeli szopitól az uzsonnáig itattam
Köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket! Nekem is soknak tűnik, csak sajnos nem tudom hogy tudnék ezen változatatni. Vizet szoktam neki kinálni, de lehet még többet kellene.
Próbáltam kihúzni az időt, hogy legalább 3 óránként szopizzon, de sajnos a 2 órát is alig birja kivárni:( Nem tudom mit tegyek!!!
mivel 7 hónapos azért még egy étkezést ki lehetne váltani (mi ennyi idősen a 3.at váltottunk, egy étkezésre 2 hetet írnak)
szóval ha a 10óraira is adnám gyümit és az ebédre krumplis-husis főzeléket, lehet kevesebbet enne. a gyümibe tegyél kekszet, úgy táplálóbb.
de nekem mégis az a gyanúm, hogy szomjas :) a tej eleje a szomjoltó, az vizes, aztán jön a zsíros, tápláló rész. ebéd után mikor cicizik, csak rövid ideig szívja?
Hát én azon a véleményen vagyok, hogy ha nem méred, hogy mennyiket szopik ilyenkor, akkor csak találgatunk, hogy sok vagy nem.
Lehet, hogy csak 30-40 miliket szopizik, akkor egyáltalán nem sok.
Nekem 1 éves a lányom és ő már csak reggel-este szopik, napközben szilárdat (pépeset) eszik, de ő még most is 2-2,5 óránként éhes. Egyszerre nem eszik sokat.
Én nem bánom. sokkal egészségesebb, mintha 3x jól teletömném.
Kisfiam 7 és fél hónapos, naponta 5-6x szopik, éjszaka alszik. Ebédre és uzsira kap kiegészítést (először szopi, aztán szilárd).Étkezést még nem váltottunk ki, én a babámra bízom és az anyatej a legfontosabb 1 éves koráig. :)
Ha téged nem zavar, szerintem nem gond, bár elég fárasztó lehet. Max próbáljátok kihúzni 3 órára- amikor sír, kínáld vízzel (enyém nem szereti:(), lehet csak szomjas.
Én sohasem mértem mennyit eszik! Havonta ellenőrizték a súlyát. Ha fejlődése megfelelő,akkor rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!