Normális hogy a 4 hónapos babám alig 2 óránként szopizik?
teljesen normális! szoptasd őt igény szerint, nem fog ártani neki. az én kislányom 5 hónapos és ha ébren van simán nem várja ki a 2 órát! ez nem jelenti, hogy kevés a tejed! lehet hogy csak szomjas, vagy csak magára a szopizásra vágyik. szóval ne aggódj, majd ritkulni fog, ha eljön az ideje, de ezt ne az óra és a kora határozza meg, hanem a baba.
nekem 3 gyerekem van és 4 és 1/2 év szoptatás van a hátam mögött:)
feltehetően nem eszik egyszerre sokat, ezért eszik ennyiszer. aki igény szerint szoptat, ez biztos megfelelő, én sosem szoptattam igény szerint, de nem is én szabályoztam be, hanem maga a gyerek. cicit megnyugtatásra nem kapott, nagy cumista a lányom, így szopi, büfi után megkapta a cumiját, és volt nagy békesség.
meg kellene próbálni, hogy egy kicsit húzod az időt, esetleg kap cumit, elképzelhető, hogy nem is éhes, csak tényleg cicizni akar.
Szia!
Nyugodj meg normális dolog, lásd a mi példánkat.
5 és fél hós a babám és 2 óránként eszik születése óta, sőt éjszaka is betartja, órát lehetne hozzá állítani.
Nagyon vidám kiegyensúlyozott baba:)
Sok örömet kívánok a babádhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!