15 és fél hónapos kislányom nem jár még, egyetlen önálló lépést nem tett még, ez nagy baj?
Figyelt kérdés
Én türelmesen várok, mert lazábbak az izmai, és eleve egy bátortalanabb kislány.Fél éves kora óta járunk tornára, egy darabig Dévényre jártunk, most már csak konduktorhoz, és vízi fejlesztésre.Kapaszkodva, és ha fogjuk a kezét, már 13 hónapos kora óta lépeget, a járássegítővel egyedül is, bár nem igazán köti le sokáig.Én nem is aggódnék, csak nagyon idegesítő, hogy már hónapok óta mindig, mindenki ezt kérdezi, elindult már? Mintha én befolyásolnám, hogy a kicsi mikor érik meg rá, és unom már, hogy folyton magyarázkodnom kell.Baj, hogy még nem indult el?2012. jan. 10. 11:00
11/12 anonim válasza:
1-jén volt 16 hónapos a lányom.Egy hónapja kezdett el lépegetni,viszont még csak kb 10 lépést tesz meg önállóan.
Ne foglalkozz másokkal,ha megérik rá úgyis el fog indulni.
12/12 A kérdező kommentje:
De örülnék én annak a 10 lépésnek!:)) De 2-nek is.Marad a türelmes várakozás, ha belegondolok, ez egyáltalán nem egyszerű nekik, nagyon fejlett egyensúlyérzék kell hozzá.Mindenkinek köszi a választ!
2012. jan. 10. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!