Kinél mennyi idő telt el a stabil lépésekig a "dülöngélőtől"?
Figyelt kérdés
Fiam 13 hónaposan karácsony előtt tette meg az első önálló lépéseit ami abból állt, hogy a kanapétól kb két lépést meg tett felém és rámborult :). Aztán azóta próbálgatja magát. Tegnap óta viszont látványosan "hosszú" távokat tesz meg, illetve próbál megtenni, pl.: szobából konyhába, kb 15-20 lépés, magától csalogatás nélkül. Viszont ezek még mindig kissé bizonytalan lépések. Már nagyon várom, hogy kint az utcán is sétáljunk (kérlek ne mondjátok, hogy visszasírom majd ezt az időt, mert eddig egyiket sem sírtam vissza :)). Szóval, kinél mennyi idő telt el az elsőtől az utcán sétálóig? Tudom, hogy minden gyerek más, csak kíváncsi vagyok. Előre is köszi!2012. jan. 10. 07:02
1/1 anonim válasza:
Szia
Az én lányom kb 6,5 hónaposan állt fel, utána 10 hónapos koráig a bútorok mellett rohangál.Most November elején tette meg az első önálló lépéseit a kanapé és a fotel között! :) Kb 2 hét telt el, és hála a kis akaratosságának 2 héten belül a 2 szoba közti távolság, már nem volt akadály!(panelban lakunk)Most 12-én lesz 1 éves, és én már nem használok baba kocsit.Jól felöltöztetem, és a boltba is gyalog megyünk, persze csak ott rakom le, ahol sok a zöld terület, mert nem szeretném, ha autó elé szaladna.Hétvégén pedig a városligetben voltunk, és nagyon élvezte a kisasszony, leveleket és botokat gyűjtött.Még mindig kicsit bizonytalan a járása, de mindig mellette vagyok ha esne és elkapom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!