Rossz anya vagyok emiatt? (3 hetes baba)
Az én fiam teljesen ugyanezt csinálta, én is cumit adtam neki, az első hetekben sokat cumizott, igényelte. Most már csak az alváshoz kell neki, kb. 5 perc és már ki is köpi (5 hónapos).
Rossz anya semmiképp sem vagy. AMúgy meg ha valami más gondja lenne, mondjuk éhes lenne még, fázna stb..., ne gondold hogy elfogadná a cumit, szóval nem arról van szó hogy betömöd a száját. Egy ilyen pici babának még fontos a cumizás, de nem lehet egész nap cicin, a cumi tökéletes megoldás erre , mert ilyen pici baba még nem tudja szopni az ujját, vagy legalábbis az nagyon ritka (az én fiam 2 hónaposan jött rá hogyan kell)
Én megértelek! :) Mi kb. 1 hetes volt, mikor odaadtuk neki a cumit először - majdnem sírtam úgy sajnáltam az akkori érzékeny lelkemmel, hogy szegény pont úgy szívja, mint a cicit, és mi átverük őt...
1 hét múlva már ti is bálványozni fogjátok a cumit, mert nagyon megnyugtatja őket.
Fiam 4-5 hónaposan magától hagyta el!!
Én már a kórházban adtam cumit a lányomnak, mert ugyan ezt csinálta. Sajnáltam én is, és inkább kapott cicit 10 percenként. Totál fáradt voltam, a cicimen lógott éjjel-nappal. Jó hasfájós lett úgy 3 hetesen, folyton bukott. A tesóm mondta már, hogy adjam vissza a cumit neki, mert én is kikészülök, meg a gyerek pocija is.
A kislányom kapott cumit én meg nyugalmat. :)
Mostmár lassan 10 hónapos, cumival alszik el, majd álmában szépen ki is köpi, nappal nem is keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!