Egyszobás lakásban lakó kismamák, hogyan oldjátok meg a babázást egész nap? Vannak trükkök, hogy mindenkinek jó legyen, és ne zavarjátok egymást?
Figyelt kérdés
Hol játszik, hogyan alszik veletek,la holmikat hogyan tudjátok elrakni, hogy ne legyen kupi és mindennek legyen helye stb.?
Én elég nehezen boldogulok, mert ha fent van , nagyon igényli a jelenlétem, ha pedig alszik, akkor csak lábujjhegyen vagyunk, fel ne ébredjen, tv se nagyon van.
2012. jan. 9. 18:23
11/12 anonim válasza:
mennyi idős a Manód? az h ölben altatod, vagy rengeteget foglalkozol vele, csak rajtad múlik. Vannak módszerek amikkel kiságyba lehet szoktatni és onnantól nem kell félórát ringatni. A szobában én port törlök, teregetek, porszívózok és őt levegőnek nézem, ezért kénytelen elfoglalni magát, mászkál, játszik, van h eszébe jut h ölelgetésre vágyik, ilyenkor leülök hozzá, játszunk, mesélek, mutogatok, stb és amikor megint belefeledkezik, tovább csinálom a dolgom. Vannak kifejezetten gyerekes félórák, órák, ilyenkor ülök vele és játszunk, de amiket meg kell csinálni,megcsinálom (11hós), hozzáteszem 5 hónappal ezelőtt jobban el voltam úszva. Szerintem ő is belátja h anyának ezt kell, azt kell és ő is keres más teendőt, amikor kellek, rendelkezésre állok, szeretgetem. Barátnőm lányát most tanácsolták el a bölcsiből, mert annyira hozzá volt szokva a maximális figyelemhez, h bölcsibe kerülés után amikor már nem róla és a szerepléséről szólt minden perc és nem tapsoltak minden megmozdulásán, elkezdett verekedni h felhívja magára a figyelmet. Lehet h ritka eset, de van ilyen is.Természetesen ha egy 3 hónapos babáról beszélünk, nem ezt írnám!
12/12 A kérdező kommentje:
Az én kismanóm 11 hónapos. És talán azzal nincs is gond ha a szobában teszek-veszek, de ha kimegyek máris balhézik.
Régen olyan könnyen elaludt, de egy ideje csak így hajlandó, ha ölbe veszem és ringatom, még le sem ülhetek vele, mert akkor félálomból is felébred. :(
2012. jan. 11. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!