Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislány után kisfiú. Mennyire...

Kislány után kisfiú. Mennyire volt más/nehéz a kezdet?

Figyelt kérdés

Én nagyon "lányos" beállítottságú vagyok.

Nem sokára megszületik a kisfiúnk és félek, hogy nem tudok majd "mit kezdeni vele".

Mielőtt mindenki lehurrogna, nem arról van szó, hogy nem tudom ellátni és nem fogom szeretni, csak a szűk családi körömben még nincs egy fiú sem. Amikor a lányom megszületett mindent lazábban vettem, hiszen felnőtt mellettem már 5 kislány(tesóim gyerkőcei), de most egy kicsit félek.

Érzett már valaki ilyesmit?

2012. jan. 9. 18:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is lány, majd fiam született.

Eleinte azon kívül, hogy rácsodálkozol, amikor kinyitod a pelust mi van ott! semmi nem lesz más, ugyanolyan újszülött.

Majd idővel megszokod, rááll az agyad arra is, hogy nem csak rózsaszínűt kell venned. Hanem kisautót is. A pici fiam 7 hós. Még mindig baba, nem kisfiú..

2012. jan. 9. 18:20
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
En ugyanezt erzem, van egy 5 eves kislanyom es most fiut varunk, 30 hetes vagyok. Mindenki mondja is, h kislanyos beallitottsagu vagyok, en is igy erzem. Nekem is eszembe jut, h vajon minden maskepp lesz? Raadasul a parom is inkabb kislanyt vart masodszorra is, Persze orulunk es szeretgetjuk mar most, de kicsi felelem van bennem.
2012. jan. 9. 18:21
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Én ugyanezt érzem, csak nálunk éppen fordítva lesz. 3 héten belül jön a hugi. A családban egyáltalán nincs kislány gyermek.

Én fiús beállítottságú vagyok -nyilván, hiszen fiú gyermekem van-.

2012. jan. 9. 18:21
 4/19 anonim ***** válasza:
2. vagyok: Mikorra vagy kiirva kedves kerdezo? Es mekkora a kislanyod?
2012. jan. 9. 18:22
 5/19 anonim ***** válasza:
óóó, ne aggódjatok. Eleinte ugyanolyanok, majd megszokjátok később. Annyira fogjátok imádni a második babát is, tök mindegy a neme. Én sem hittem el, hogy lehet kettős is, de lehet... első voltam...
2012. jan. 9. 18:23
 6/19 anonim ***** válasza:

Nagyon megértelek! Én ugyanígy éreztem, eddig mindháromszor, de nemrég derült ki, hogy a harmadik is lány lesz. :o) HAsonló okokból, ráadásul nekem apám sem volt, csak egy nővérem. Művészeti iskolákba jártam, fiúk alig vettek körül, így nőttem fel...

A férjem mindig azt mondta, amíg ezzel rágtam a fülét, hogy majd beletanulok, és hogy a dolgok adják magukat.

Szerintem lazulj el, és az ösztöneid majd segítenek.

Azért bennem volt/van kíváncsiság, hogy milyen lehet egy fiúval, bár most lehet, hogy sose tudom meg... :o)

2012. jan. 9. 18:28
 7/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal. :)

3 éves a kislányom és most 25 hetes kismama vagyok.

2012. jan. 9. 18:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék! 3 éves kislány mellé elvileg vasárnap érkezik egy kisfiú (de szerintem a jövő hét előtt nem fog megszületni). Furcsa lesz de legalább lesz valami változatosság és így tapasztalt szülők leszünk. :)
2012. jan. 9. 18:47
 9/19 anonim ***** válasza:

Nalunk is forditva volt, kisfiu melle kislany erkezett. Mindenki, de mindenki kislanyt akart mar elsore is. En meg kisfiut, masodikra is...A fiam most 2 es negyed eves, a leanykam 6 honapos lesz penteken. Mar mindegy, mi van a labuk kozott, igy is-ugy is megzabalom oket szorostul-borostul!!! A kicsi mar probalja utanozni a nagyot!

Konnyu szulest es egeszseges kisfiut kivanok nektek!

2012. jan. 9. 22:12
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. jan. 9. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!