Berakjátok az ágyába napközben a babátokat, ha elalszik máshol?
Például ha elalszik a játszószőnyegen vagy ülőgarnitúrán beviszitek a helyére?
Az a gond , h ha megmozdítom a babámat rögtön felébred, viszont azt se akarom, h ne maradjon meg a kiságyában.
Akkor nem bántom , én is egyébként így gondoltam.
Köszönöm!
Nem. Ahogy hozzáérek már fel is ébred. Örülök ha végre sikerül elaludnia nem fogom felkelteni...
Mindig irigyeltem azokat a szülőket ahol pl. hazafelé az autósülésben elalszik a gyerek, kiveszik és csak úgy ahogy van beteszik az ágyba és alszik tovább. Nekem 3 gyerekem van, de ez elképzelhetetlen, mindig felébredt mind 3 ha hozzájuk érek.
Nekem sosem elaudtak el a kanapén vagy a játszószőnyegen maguktól.
Viszont a kisebbik lányom (1 éves) olyan, hogy elmegyünk sétálni, elalszik a babakocsiban, hazajövünk. Felhozom, leveszem róla a kabátot, sapkát, kesztyűt, cipőt, overált, beteszem az ágyába és alszik tovább.
Válaszolva a kérdésedre én beraknám, de semmi baja nem lesz ha nem rakod be.
ha a földön aludt el akkor nem.
viszont ha ágyon, kanapén, stb akkor igen (nehogy leessen)
és így utólag milyen jól tettem :) bombát lehet robbantani mellette és észre se veszi, simán kicserélem a pelusát is álmában és egyedül alszik el a kiságyában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!