Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5-6 hónapos babád mennyit van...

5-6 hónapos babád mennyit van fent két alvás között napközben?

Figyelt kérdés

Illetve hányszor alszik, és mennyi időket?

Éjszakát átalussza már?

Anyatejes vagy tápszeres?

2012. jan. 5. 14:38
 1/5 Disi ***** válasza:
Szia! 6 hós múlt a babám. 2-3 hetes kora óta átaludta az éjszakát, most kb egy hónapja kelünk egyszer éjszaka is enni. Nappal sosem volt jó alvó, általában 30 perceket alszik 2-3-szor. Ébren általában 3-4 órát bír. Mostmár egyre jobban lekötik a játékok, így nem ér rá annyit aludni :)))) Kezdetektől tápis, nekem nincs elég tejem, hordtam neki mástól míg kaptunk, de még akkor is kapott mindennap tápit. Próbálkozunk a hozzátápival, bízom benne, hogy előbb-utóbb megtaláljuk azt a kajcsit, amivel úgy meg tudom "tömni", hogy újra bírni fogja reggelig. De mostanában volt olyan is hogy este megevett 260 ml tápit és ugyanúgy kelt 4-kor enni, úgyhogy nem tudom mikor lesz, most a tejpépben bízom, hátha segít.
2012. jan. 5. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:

5 hónapos a fiam, anyatejes.

2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Délelőtt egy fél óra, délután egyszer 1-1,5 óra alvás, és fürdés előtt egy 20perces kis szundikálás.

Tied?

2012. jan. 5. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
szintén 5 hónapos anyatejes a kisfiam, nappal 3 óránként eszik és két evés közt mindig alszik kb 30-40 percet. Éjszaka 10 órát alszik, 2x kel enni.
2012. jan. 5. 15:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Az enyém anyatejes, még mindig kétszer kel éjszaka, éjfél körül és 3 körül, reggel pedig 6 körül ébred eszik, és kb 7ig alszik tovább.

Napközben 9körül alszik egy órát, kora délután fél-egy óra között, késő délután ő is pihen egy fél órát kb.

Azért kérdeztem mert mindenkinek átalussza az éjszakát, és napközben 2órákat is alszik, na az enyém sosem csinált még ilyet :-)

A hozzátáplálást nem rég kezdtem, illetve kóstoltatást, az almát és a tejberizspépet imádja, holnap jön a barack majd meglátjuk...

Az éjszakai evésből ha legalább egyet elhagyna nem bánnám :-)

2012. jan. 5. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Enyèm lassan 6 hòs. Utòbbi napokban 7 körül ébred. Reggeli , kicsit visszaalszik, aztán tizòrai, utàna is alszik valamennyit. Ez vàltozò,van hogy fèl òra,van hogy kettő. Ebèd utàn séta. Néha alszik, néha nèzelődik. Uzsitòl mostanàban màr egèsz fürdésig fent van. De előfordul,ha kevesebbet alszik dèlelőtt,hogy le kell tennem. 9-10-től alvàs reggelig. Kb. 3 hòs kora òta nem ébred éjjel. Anyatejes,tàpszeres is ès màr kap gyümiket,tejpépet.
2012. jan. 6. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!