Miért nem alszik már 4hós babám napközben? (Többi lent)
Egyáltalán nem alszik? Ébren van 10-12 órát?
Lehet, hogy már máskor fárad el, változnak a szokásai. Amikor meg már nyűgös a fáradtság miatt akkor meg túl van pörögve. Figyeld a jelzéseit, és próbáld meg a megfelelő időben lerakni. Vagy ringasd el, ha nem megy másként.
Úgy szokott lenni, hogy fölkel fél 8-kor enni de aztán visszarakom aludni és zokszó nélkül alszik is 10-ig. Akkor játszunk, majd 11-kor szopizás. Régebben 12:30-kor raktam vissza és aludt is 14-ig aztán már csak este fél 10-kor. Most viszont bármikor is akarom lefektetni nem hajlandó, csak sír és sír egyre mérgesebben, hiába énekelek vagy simogatom vagy ringatom stb. Ha 2 evés közt kint vagyunk sétálni akkor is max. fél órát alszik. Viszont így alig eszik mert cicin rögtön elalszik viszont ha berakom az ágyába akkor pár perc után felébred akármit is csinálok.
Figyelem a jelzéseit és tudom, hogy ő nem ásítozik meg dörgöli a szemét ha álmos hanem csak néz meredten egy pontba...
Nálunk mindig más és más az elalvás menete. Egyszer fél óra küzdelem, egyszer pár perc és nem tudom az okát. Ami általában beválik, ha nagyon fáradt vagyok és nincs erőm őt sokáig ringatni az a hajszárító. Bekapcsolom 1es fokozatra, leteszem a kiságy alá, és párszor megsimizem a kis arcát. Néhány perc múlva elalszik, akkor kikapcsolom.
Sok türelmet kívánok. 5 és fél hós lányka anyukája B.Ú.É.K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!